Включете се в БЕЗПЛАТНАТА Онлайн лекция на тема “Двигателно развитие на бебето. Масаж и гимнастика”, организирана от Училище за родители "МА-МА".

Масажът и гиманстиката са прекрасни за бебчето и помагат за нормалното му физическо и нервно-психическо развитие. 

Уменията на вашето бебче като хващане, пълзене, ходене са важни етапи в развитието му. То ги усвоява от само себе си, но родителите трябва да са наясно как да помогнат, защото често, поради липсата на правилна информация може да попречат. Двигателното развитие е изключително динамичен процес и е важно да познавате основните постановки около вродената двигателна програма.  Затова в тази тема ще научите как природата е предвидила развитието на бебето и как да го разбирате. Акушерката Теодора Артинова ще обясни за вродения модел на развитие на движенията, ще покаже основните пасивни и активни гимнастики и ще направи безопасен масаж.
  • Кога? 29.12.2021 г. от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда, осигурена от фирма IVENTAS и Tommee Tippe: Tорбичките за съхранение на кърма Tommee Tippee Closer to Nature са стерилизирани предварително, което позволява да излеете изцедената кърма директно в тях. Специалният двоен уплътнител в горната част на торбичката Ви гарантира, че кърмата няма да изтече или да се разлее. С тях можете да съхраните повече кърма във фризера, защото заемат по-малко място.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е изработен изцяло от натурални съставки!  Незабавно успокоява и поддържа кожата на зърната мека и еластична през целия период на кърмене. Може да се използва при подготовка за кърмене от третия триместър на бременността и да продължите употребата и след раждането.

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!