Категории
Количка

Безплатна доставка от бебешки и детски магазин averoom


При поръчка  ПОТРЕБИТЕЛЯТ  трябва да посочи:

✔ Валиден e-mail адрес
✔ Адрес за доставка на стоката
✔ Лични данни – двете имена и телефон за контакт
✔ Съгласие с общите условия

Стоки се изпращат след потвърждение от клиента. При плащане чрез Пощенски Паричен превод, плащането се извършва при получаване на стоката. При плащане по банков път плащането се извършва преди получаването.

При покупка на стоки над 90лв от магазин Averoom доставката до Вас е безплатна.


Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Срокът за доставка е до два работни дни, с изключение на: - периодите за провеждане на големи акции и намаления; - районите, които не се посещават ежедневно от куриерските служби.
При направена поръчка в електронния ни магазин, представител на Averoom.bg ще се свърже с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер на фирма Speedy . Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.
Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и Averoom.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована.

СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА ВИ В МАГАЗИНА

Как мога да проследя статуса на поръчката си ?

✔  След като влезете в магазина с вашето потребителско име и парола, отидете на История на поръчките. Там ще получите информация за вашите поръчки и техния статус.