Категории
Количка

Блог

новини полезна информация и събития за родители полезни съвети и препоръки

26 сеп Започнете вашето пътуване заедно с бебешки колички Mutsy!
admin 0 5249
Бебешки колички Mutsy - подкрепа през вълнуващия нов етап от вашия живот.Интелигентни и стилни колички, специално проектирани за родители с вкус, които умеят да съчетават усещането за лукс с интелигентен дизайн и визия на справедлива цена. Ние не жел..
05 ное С количката през зимата
admin 0 8004
Студеното време не бива да е пречка за разходки с бебето! Преди да се отправите на пътешествие обаче, научете най-важното за бебешката количка през мразовитите дни.Моделът на бебешка количкаБебешката количка за всякакъв терен е най-удачният избор за ..
04 ное Стерилизация и дезинфекция на бебешките аксесоари
admin 0 6695
Стерилизацията е един от основните методи за унищожаване на всички живи микроорганизми и техните спори. Постига се с помощта на топлина, облъчване или прилагане на някои химични средства и др. За разлика от стерилизацията, при дезинфекцията не всички..
26 окт Какво е важно за хигиената на бебето?
0 5795
Хигиената на бебето е сред най-важните моменти в грижата за детето!Ето и няколко необходими продукти, гарантиращи чистота и здраве на бебето.  Най-необходимите продукти за почистване и къпане на бебето са:Крем против подсичанеБебешки сапунШампоан за ..
26 окт На разходка с Mutsy
0 6141
Цялата колекция на бебешки колички Mutsy е модулна, за да осигури на всеки родител подходящата система във всеки период на развитието на бебето.Гамата на Mutsy включва 4 модела бебешки колички – Mutsy EVO, Mutsy NIO, Mutsy ICON и компактна лятна кол..
26 окт Разкажи ми приказка
0 6059
Спомням си моето детство – нямаше телевизия и всяко приключение, което ни носеше играта навън, беше продиктувана от истории от книгите, които бяхме прочели. Днес, в съвременния свят на широко дигитализирана култура, забравяме, че книгата възпитава у ..
23 сеп Първото кърмене
0 3233
Всяка майка знае колко вълнуващи и незабравими са минутите след раждането! Радостта, която носи новият живот е неописуема, а Вие нямате търпение да дарите новороденото с цялата си любов. Най-прекрасният и естествен начин за това е първото кърмене на ..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)