Категории
Количка

Новини

05 юли Как да кърмите успешно? Научете от безплатната онлайн лекция на Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, на 30 юли от 14 ч.
admin 0 74
Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изоби..
05 юли Как да осигурите безопасен дом за бебето си? Гледайте в онлайн лекцията на 24 юли от 11 ч.
admin 0 73
Кои са всички рискови ситуации, в които можете да изпаднете с бебето, докато то изследва света на заобикалящата го среда?Бебетата са естествено любопитни, импулсивни и безстрашни. След като се научат да пълзят и ходят, те започват активно да изследва..
05 юли Как да правите безопасен масаж и гимнастика на бебето? Включете се в практическия уебинар на Училище за родители
admin 0 112
Вземете първите си уроци по безопасен масаж и гимнастика на бебето.Масажът и гиманстиката са прекрасни за бебчето и помагат за нормалното му физическо и нервно-психическо развитие. Уменията на вашето бебче като хващане, пълзене, ходене са важни етапи..
05 юли Кога, защо и как да се изцеждате? Научете от безплатната онлайн лекция на 9 юли от 11 ч.
admin 0 81
Преодолейте затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.По правило, това, което стимулира и поддържа лактацията, е самото кърмене. Отнемането на мляко от гърдите е предпоставка за нов синтез на същото. Въпреки това, има ситуации, в коит..
05 юли Всички аспекти на кърменето, обяснени от Елена Василева в безплатната онлайн лекция, организирана от списание Кенгуру, на 8 юли от 14 ч.
admin 0 122
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.Мнозина майки изпитват затруднения и тези затруднения се превръщат в неоснователна причина да се откажат от кърмене на бебчетата си. Кърменето, включително и с помощта ..
04 юли Как да се подготвите за посрещане на бебето? Гледайте онлайн лекцията на Училище БЕБЕ на 7 юли, 10:30 ч.
admin 0 170
Предварителната подготовка за посрещане на новия член на семейството ще помогне за по-бързата адаптация на майката и новороденото.В безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето, главната акушерка при ПСАГБАЛ Света София Т..
01 юли -15% НАМАЛЕНИЕ на чаши, купи, лъжици и лигавници Tommee Tippee през юли 2024 г.
0 165
Направете храненето на мъничето лесно и забавно с продукти за хранене tommee tippee Практични купи, лъжички, чашки и лигавници Tommee Tippee с -15% НАМАЛЕНИЕ само през юли 2024 г.Превърнeтe храненето на бебето в изключително приключение с цветните и ..
01 юли Вземете най-добрите бебешки продукти за пътуване с до -30% намаление през юли 2024 г.!
0 164
Подгответе се за лятото с вашето бебе! Открийте бебешки продукти за пътуване със специални отстъпки до -30% намаление през юли!Лятото е време за приключения! Пътувайте спокойно и комфортно с вашето малко съкровище! Снабдете се с удобни и практични бе..
21 юни -25% НАМАЛЕНИЕ на избрани четки за зъби Philips Sonicare от 21 юни до 15 юли 2024 г.
0 531
Звукочестотните четки за зъби Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!Електрическите четки за зъби Philips Sonicare се грижат за здравето на зъбите и правят усмивката по-бяла. Елегантният им и лек дизайн ги правят идеални за уп..
11 юни ДНИ НА БЕБЕТО в Averoom с -20% НАМАЛЕНИЕ / 14-17 юни 2024 г.
admin 0 1826
Пазарувайте всичко необходимо за мама и бебе в дните 14-17 юни 2024 г. с 20% НАМАЛЕНИЕ на ВСИЧКИ* продукти на любими марки в Averoom и много подаръци!Възползвайте се от промоционалния период, за да КУПИТЕ всичко необходимо за майката, бебето, подраст..
11 юни Всички аспекти на кърменето, обяснени от Елена Василева в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище БЕБЕ, на 26 юни от 14 ч.
admin 0 658
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.Мнозина майки изпитват затруднения и тези затруднения се превръщат в неоснователна причина да се откажат от кърмене на бебчетата си. Кърменето, включително и с помощта ..
11 юни Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева в безплатната онлайн лекция, на 17 юни от 14 ч.
admin 0 579
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.Мнозина майки изпитват затруднения  при кърменето и тези затруднения се превръщат в неоснователна причина да се откажат да хранят бебчетата си по този най..
Показани 1 от 12 | 309 (26 Страници)