Категории
Количка

Новини

26 май Гледайте поредния епизод на предаването Първи стъпки с тема за храненето с кърма и мляко, 06.06 от 14 ч.
admin 0 11
Какви са правилата за безопасно хранене на бебето?Не всички майки имат възможността сами да направят своя личен избор по какъв начин да хранят бебето си. Обикновено медицински причини са в основата на избора на майката да храни детето с шише. Макар ч..
16 май Как да се грижите за бебето през първите дни след раждането. Научете от акушерката Елена Василева, 30 май от 11 ч.
admin 0 33
Ако сте в очакване на първото си бебче, най-вероятно в ума ви бушуват куп въпроси.Колко малки и безпомощни изглеждат тези човешки същества. Виждали сме малки бебета, но всъщност се изненадваме, когато видим собственото си супер мъниче, дори и да е 4-..
16 май Как да кърмите успешно? Научете от безплатната онлайн лекция на  Училище за родители МА-МА, на 26 май от 11 ч.
admin 0 57
Превърнали сте кърменето в цел, но подготвихте ли се то да бъде успешно?Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начн, по който бебето може да започне живота си здравословно. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги идва в изоби..
16 май Как да се подготвите за посрещане на бебето? Гледайте онлайн лекцията на Училище БЕБЕ на 21 май, 10:30 ч.
admin 0 38
Предварителната подготовка за посрещане на новия член на семейството ще помогне за по-бързата адаптация на майката и новороденото.В безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето, акушерката Теодора Артинова, ще обясни как ..
14 май 20% НАМАЛЕНИЕ на играчки Playgro и Tiny Love от 15 май до 13 юни 2023 г.
admin 0 24
Зарадвайте бебчето си с нова играчка Tiny Love, Playgro - с 20% ОТСТЪПКА  от 15 май до 13 юни 2023 г.1 юни винаги е подходящ повод да зарадвате детето си с нова играчка и да му дадете още един „инструмент“, чрез който да изследва света. Ще се убедите..
14 май -20% НАМАЛЕНИЕ на арт спомени Baby Art от 15 май до 13 юни 2023 г.
admin 0 37
Направете красиви отпечатъци на мъничките бебешки крачета и ръчички с комплектите Baby Art, с -20% намаление от 15.05 до 13.06.2023 г.Кои родители биха могли да не се възхищават на красотата и съвършенството на сладките крачета и ръчички на своето бе..
09 май Как да се погрижите за своето здраве след раждането?  Чуйте съветите на Теодора Артинова, на 18 май от 14 ч.
admin 0 70
Погрижете се за здравето си след раждането! Бременността и раждането вече са история. Вкъщи имате прекрасно човече, което дарявате с любов и грижи. Залисани в грижите за бебето, майките често оставят своето здраве на заден план. За да отглеждате пълн..
09 май Защо е важно да подпомагате развитието на сетивата? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 15 май от 14 ч.
admin 0 90
Как да включите игрите и играчките в първоначалния период на развитие на бебето?Чуйте съветите на Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Развитие на сетивата на ..
03 май Как да кърмите успешно и кога е необходимо да се изцеждате? Научете от безплатната онлайн лекция на 11 май от 14 ч.
admin 0 77
Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева.Обичайно, за едно успешно кърмене, е нужно една майка, едно добре сучещо бебе в ръцете й, подкрепата на близките и нищо друго. И въпреки че е напълно естествено, кърмата не винаги ..
03 май Подгответе се за раждането с дишане и релаксация, с лекцията на Училище МА-МА - 9 май от 11 ч.
admin 0 47
Раждането е празник, ако се настроите за празнуване.Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Дишане по време на раждането, организирана от Училище за родители МА-МА. Тази тема е една от емблемите на Училище за родители МА-МА и не само дава доб..
18 апр ДНИ НА БЕБЕТО в Averoom с -20% НАМАЛЕНИЕ и много подаръци / 21-24 април 2023 г.
admin 0 2404
Пазарувайте всичко необходимо за мама и бебе в дните 21-24 април 2023 г. с 20% НАМАЛЕНИЕ на ВСИЧКИ* продукти на любими марки в Averoom и много подаръци!Възползвайте се от промоционалния период, за да КУПИТЕ всичко необходимо за майката, бебето, подра..
12 апр Какво ви е нужно за посрещане на новороденото и защо? Гледайте онлайн лекцията на Училище БЕБЕ на 30 април
admin 0 91
Какво да купите за родилното и какво след изписването?Гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Какво наистина ни трябва за бебе и за мама? Списък с необходимите продукти, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде малко “светлин..
Показани 1 от 12 | 180 (15 Страници)