Само от 1-ви до 30-ти юни 2024 г. 20% НАМАЛЕНИЕ на детски колички и аксесоари Mutsy NEXO.

Ако сте в очакване на бебе, пригответе се за най-вълнуващия период в своя живот. Период изпълнен с любов и вълшебни мигове, но и период, в търсене на нов баланс. Mutsy  помага на бъдещите родители с удобни и надеждни бебешки колички, които увеличават мобилността и улесняват живота им. Mutsy NEXO е  изключително практична, луксозна и лека детска количка!

Mutsy NEXO е най-леката количка в гамата на Mutsy. Състои се от шаси и ергономична седалка, с общо тегло от само 9.5 кг. Седалката е с твърда регулируема облегалка за опора на гърба на бебето, която може да се използва и за новородени бебета със своята напълно хоризонтална полегнала позиция.

Изборът на количка е изключително важен и, ако искате да се убедите в предимствата на детска количка Mutsy NEXO, заповядайте  в нашия Шоурум Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.

Ако вече познавате Mutsy NEXO и искате да се възползвате от намалението и да поръчате онлайн, направете го тук:  https://averoom.bg/ . Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 90 лв.

Ако вече имате детска количка Mutsy NEXO, добавете към нея аксесоар, който сега можете да закупите 20% намаление.

Промоцията е валидна от 1.06.2024 г. до 30.06.2024 г. онлайн на https://averoom.bg/ и на място в магазин Averoom.

Вижте всички промоционалкни продукти ТУК!