Бебешки колички Mutsy - подкрепа през вълнуващия нов етап от вашия живот.

Интелигентни и стилни колички, специално проектирани за родители с вкус, които умеят да съчетават усещането за лукс с интелигентен дизайн и визия на справедлива цена. 

Ние не желаем да подхранваме стереотипи, ние предлагаме едно ново комфортно преживяване с иновативен дизайн и модерен стил. В Mutsy знаем, че малките неща от живота правят голямата разлика. Ето защо усъвършенстваме нашия занаят и се фокусираме в създаването на иновативни продукти за бъдещето.

Mutsy е съвременен бранд, отговорен и фокусиран в създаването на продукти, които улесняват живота на младите родители. Да си част от Mutsy означава да си част от едно върховно изживяване – такова, в което се създава общност чрез сладки разходки и умно бъдеще. От самото начало в ДНК на Mutsy е заложено разработването на интелигентни и стилни колички за всички, които ценят уникалните и иновативни продукти. 

Мисията на Mutsy е не просто да създава иновативни и функционални колички, но и да допринася за едно по-добро и устойчиво бъдеще за нашите деца! 

Избирайки детска количка Mutsy вие можете да се включите в инициативата за засаждане на дървета, част от уникалното сътрудничество със Sumthing, организация отдадена на възстановяването на природата. Това партньорство дава живот на гората Mutsy, разположена в сърцето на Бразилия по протежение на коридора за биоразнообразие Araguaia. Мисията на Mutsy е не само да възстанови тропическите гори, но и да създаде трайно наследство за вашето семейство и нашата планета.


Не само големите решения, но и малките неща - като засаждането на дърво - оказват огромно въздействие. Присъединете се към нас в това пътуване за изграждаме на един по-добър свят за нашите деца!

Как да станете част от процъфтяваща гора Mutsy?

След като държите в ръцете си вашата нова количка Mutsy, направете своята онлайн регистрация и специален екип ще засади дърво на ваше име в нововъзникващата гора Mutsy  в сърцето на бразилската тропическа гора.

Всяка година от Mutsy ще получавате снимка на вашето дръвче, за да можете да проследявате неговия растеж и напредък заедно с този на вашето дете. Все едно да имате собствено късче тропическа гора в задния двор!

Засаждането на вашето дърво е лесно! Просто сканирайте QR кода по-долу тук или от листовката в комплекта документи на вашата количка Mutsy или последвайте линка ТУК, попълнете вашите данни и сте засадили своето дърво.


Останалото следва автоматично. Ще можете да наблюдавате процъфтяващата гора Mutsy от уюта на дома си, свързвайки семейството си с глобалните усилия за устойчивост.

Добре дошли в семейство Mutsy, а сега и в гората Mutsy.

Разгледайте бебешките колички Mutsy!