Категории
Количка

Филтър NanoProtect 3-в-1 S2 FY0293/30, за серия 800, Philips

Филтър NanoProtect
Филтър NanoProtect
Филтър NanoProtect
Филтър NanoProtect

Филтър NanoProtect 3-в-1, Series 2, FY0293/30 - 3-слоен вграден филтър, който пасва идеално като част от Вашия пречиствател за въздух от серия 800 за перфектна работа на уреда през цялото денонощие.

Характеристики
 • Перфектно прилягане за безпроблемна и качествена работа през целия живот на филтъра. Дизайнът на оригиналния филтър на Philips е проектиран като част самото устройство, като по този начин филтърът приляга перфектно и гарантира постоянна безпроблемна работа на уреда.
 • Гарантирана ефективна работа на уреда Ви с филтрите Philips. Преди излизането от завода, въздушните филтри Philips преминават през пакет задължителни и стриктни тестове за проверка. Те се подлагат на строго тестване за срок на използване и издръжливост, както и за непрекъсната работа през цялото денонощие. Филтрите Philips са проектирани и изработени, за да може Вашият пречиствател за въздух Philips да работи идеално до последния ден от жизнения цикъл на филтрите.
 • Комбинацията от 3 филтъра в 1 предлага удобство и работа, надминаваща очакванията. За да може Вашият уред да работи като в първия си ден, филтърът тип 3 в 1 с форма на цилиндър влага в себе си три слоя филтриране. (6) Филтрите Philips с активен въглен, HEPA филтър и предфилтър са комбинирани по най-добрия начин за отстраняване на замърсители, вируси, алергени и бактерии. Препоръчваме смяната на всички три филтъра едновременно, за да е оптимална работата на уреда и да дишате наистина чист въздух.
 • Ефективността надминава очакванията. Защитата от бактерии, полени, прах, PM2.5, пърхот на домашни любимци и газове е гарантирана чрез филтрация в три слоя - NanoProtect HEPA, активен въглен и предфилтър. Замърсителите са уловени чрез технологията NanoProtect HEPA, а освен това се привличат с помощта на специален електростатичен заряд, което позволява по-бързо да пречистване на въздуха от HEPA филтъра H13, използван за медицински нужди. (5)
 • Употреба в продължение на до 12 месеца. За период до 12 месеца, вграденият филтър тип 3 в 1 на Philips осигурява непрекъсната защита и гарантира оптимално филтриране. (1)
 • Вирусите са премахнати до 99,9%. Респираторните вируси потенциално може да се съдържат в аерозоли, улавяни и задържани от пречиствателя. Уредът е тестван независимо за отстраняване на до 99,9% вируси и аерозоли от въздуха, както и за коронавирус (8).
 • Необходимо е редовно почистване на предфилтъра. За максимална ефективност на филтрация, редовно почиствайте с прахосмукачка предфилтъра.
 • Индикаторът за състоянието на умния филтър може да се следи на уреда. Пречиствателят Philips показва кога е време да почистите предфилтъра и кога да смените филтъра. Необходимо е да отделите по-малко от минута от времето си. За да се радвате на винаги чист и здравословен въздух, поддръжката на устройството е изключително лесна.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ


(1) Препоръчителният срок на експлоатация се изчислява възоснова на средното време на използване от потребителите на Philips и данните за нивото на замърсяване на открито в градска
среда, определени от СЗО. Действителният срок на експлоатация се влияе от средата и честотата на използване.
(2) Прилага се само за избрани модели със свързаност
(3) Прилага се само в държавите, в които е наличен магазинът на Philips
(4) Материалът на филтъра NanoProtect HEPA осигурява пониско съпротивление на въздушния поток от материала на филтъра HEPA H13, което позволява на пречиствателя за въздух на Philips с NanoProtect да осигурява по-висока скорост
на подаване на чист въздух (CADR), отколкото съссертифицирания филтър HEPA H13 с еквивалентен размер 
(5) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с аерозол от натриев хлорид от iUTA съгласно DIN71460-1.
(6) Зависи от използвания филтър с пречиствател на Philips AC1711 или 1715
(7) Тест за скорост на намаляване на микробите, направен в тестова камера с площ от 28,5 м³, замърсена с въздушен грип A (H1N1). Тестът е проведен от Airmid Healthgroup Ltd.
(8) Тест за скорост на намаляване на микробите във външна лаборатория, в тестова камера, замърсена с аерозоли от птичи коронавирус (IBV), с филтър Philips HEPA NanoProtect.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Филтър NanoProtect 3-в-1 S2 FY0293/30, за серия 800, Philips
Комбинирай с други продукти за безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка над 90 лв.
 • Статус: Налично
 • Модел: NanoProtect
 • Тегло: 0.64kg
 • Размери: 20.00cm x 20.00cm x 20.00cm
 • Код: PH.FY0293/30
 • ISBN: 8710103954163
 • MPN: FY0293/30
89.00 лв
Без данък: 89.00 лв
Купи