Категории
Количка

Филтър NanoProtect 3-в-1 FYM220/30, Philips

Филтър NanoProtect
Филтър NanoProtect
Филтър NanoProtect
Филтър NanoProtect

Филтър NanoProtect 3-в-1 FYM220/30, Philips - 3-слойна филтрация с NanoProtect HEPA, активен въглен и предфилтър.

Характеристики
 • Перфектно прилягане за безпроблемна и качествена работа през целия живот на филтъра. Дизайнът на оригиналния филтър на Philips е проектиран като част от самия уред, като по този начин филтърът приляга перфектно и гарантира постоянна безпроблемна работа на уреда.
 • Гарантирана ефективна работа на уреда с филтрите Philips. Преди излизането от завода, въздушните филтри Philips преминават през пакет задължителни и стриктни тестове за проверка. Тестват се за срок на използване и издръжливост, както и за непрекъсната работа през едно цяло денонощие. Филтрите Philips са проектирани и изработени, така че да работят идеално до последния ден от жизнения цикъл на филтъра.
 • Комбинацията от 3 филтъра в 1 предлага удобство и работа, надминаваща очакванията. Филтърът тип 3 в 1 с цилиндрична форма включва 3 слоя филтриране: с активен въглен, HEPA филтър и предфилтър. (1) Това е оптималната комбинация за отстраняване на замърсители, вируси, алергени и бактерии. Препоръчва се смяната на всички 3 филтъра едновременно, за да е оптимална работата на уреда и да дишате наистина чист въздух.
 • Ефективност, която надминава очакванията. Защитата от бактерии, полени, прах, PM2.5, пърхот на домашни любимци и газове е гарантирана чрез филтрация в 3 слоя - NanoProtect HEPA, активен въглен и предфилтър. Замърсителите са уловени чрез технологията NanoProtect HEPA, а освен това се привличат с помощта на специален електростатичен заряд, което позволява по-бързо да пречистване на въздуха от HEPA филтъра H13, използван за медицински нужди. (2)
 • Употреба в продължение на до 24 месеца. За период до 24 месеца, вграденият филтър тип 3 в 1 на Philips осигурява непрекъсната защита и гарантира оптимално филтриране. (3)
 • Вирусите са премахнати до 99,9% . Респираторните вируси потенциално може да се съдържат в аерозоли, улавяни и задържани от пречиствателя. Уредът е тестван независимо за отстраняване на до 99,9% вируси и аерозоли от въздуха, както и за коронавирус (4).
 • Необходимо е редовно почистване на предфилтъра. За максимална ефективност на филтрация, редовно почиствайте с прахосмукачка предфилтъра.
 • Индикаторът за състоянието на умния филтър може да се следи на уреда. Пречиствателят Philips показва кога е време да почистите предфилтъра и кога да смените филтъра. Необходимо е да отделите по-малко от минута от времето си. За да се радвате на винаги чист и здравословен въздух, поддръжката на устройството е изключително лесна.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
(1) Материалът на филтъра NanoProtect HEPA осигурява пониско съпротивление на въздушния поток от материала на филтъра HEPA H13, което позволява на пречиствателя за въздух на Philips с NanoProtect да осигурява по-висока скорост
на подаване на чист въздух (CADR), отколкото съссертифицирания филтър HEPA H13 с еквивалентен размер 
(2) От въздуха, който преминава през филтъра, тестван с аерозол от натриев хлорид от iUTA съгласно DIN71460-1.
(3) Препоръчителният срок на експлоатация се изчислява въз основа на средното време на използване от потребителите на Philips и данните за нивото на замърсяване на открито в градска среда, определени от СЗО. Действителният срок на експлоатация се влияе от средата и честотата на използване.
(4) Тест за скорост на намаляване на микробите във външна лаборатория, в тестова камера, замърсена с аерозоли от птичи коронавирус (IBV), с филтър Philips HEPA NanoProtect.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Филтър NanoProtect 3-в-1 FYM220/30, Philips
Продукт с безплатна доставка
Безплатна доставка за поръчка над 90 лв.
 • Статус: Налично
 • Модел: NanoProtect HEPA
 • Тегло: 0.85kg
 • Код: PH.FYM220/30
 • ISBN: 8710103980575
 • MPN: FYM220/30
159.00 лв
Без данък: 159.00 лв
Купи