Пазарувайте всичко необходимо за мама и бебе с 15% отстъпка, с промо код: bebe

Офертата е валидна онлайн на https://averoom.bg/ за всеки нов клиент след регистрация в онлайн магазина. Отстъпката може да се ползва еднократно и не важи за продукти в намаление, само от 1.11 до 20.11.2022 г.

Получавате ПОДАРЪК с всяка поръчка! + БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 90 лв.

Как да се възползвате от отстъпката?

  • Изберете желаните продукти
  • Създайте профил като нов потребител от ТУК.

  • Въведете промо код: bebe преди завършване на поръчката и кликнете на бутона Подайте, за да получите отстъпката от 15%


Отстъпката е валидна за всеки един от методите на плащане.

Възползвайте се от промоционалното предложение за новорегистрирани потребители, за да КУПИТЕ всичко необходимо за майката, бебето, подрастващото дете, дома и здравето: Бебешки колички, Столчета за кола и аксесоари за пътуване, Пречистватели за въздух, Звукочестотни четки за зъби за малки и големи, Всичко необходимо за кърменето, Домакински уреди за стерилизиране, затопляне и приготвяне на здравословна храна, Бебефони и видеомонитори, Играчки и бебешки отпечатъци, Шишета и залъгалки, Аксесоари за хранене - купи, чаши, прибори и др., Козметика и качествени препарати за пране и почистване.

Започнете с разглеждането на продуктите ТУК!

-----------------------------------------------

УСЛОВИЯ ЗА КАМПАНИЯ - 15 % ОТСТЪПКА ЗА ВСЕКИ НОВ КЛИЕНТ С ПРОМО КОД: bebe.

Настоящите общи условия уреждат реда и условията за участие в промоционалната кампания -15 % отстъпка за всеки нов клиент с промо код: bebe.  (В сила от 01.11.2022 г.) 
Регистрирай се на онлайн магазин www.аverooom.bg  и получи отстъпка в размер на 15 %. За да се възползваш от промоционалната ни оферта, следва да направиш следното:
1. Организатор на Кампанията: ИВЕНТАС ЕООД, дружество, вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 131365343,  със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Симеоновско шосе № 130. 
2. Период за участие в Кампанията: от 01.11.2022 г. до 20.11.2022 г. 
3. Кампанията предоставя възможност за ползване на отстъпка в размер на 15 % за всеки нов клиент, който:
a. се е регистрирал на сайта www.averoom.bg.
b. избрал е артикул от сайта www.averoom.bg, който не се предлага с друга отстъпка/промоционална оферта/стоки в намаление.
c. и е въвел промо код: bebe, преди на финализира и изпрати поръчката.
d. кодът за намаление е валиден за пазаруване от www.averoom.bg.
e. кодът за намаление ще бъде приложен към всички продукти от потребителската кошница, стига те да не са изключени от кампанията.
f. един клиент (потребител) може да използва кодa за намаление един единствен път.
g. кодът за намаление не може да се комбинира с други отстъпки, намаления и/или ваучери, предоставени от www.averoom.bg.
h. потребителят получава тази отстъпка след като е добавил всички желани от него продукти в кошницата и напише кода за отстъпка в полето „Въведи твоя промо код тук. Отстъпката се изписва автоматично до всеки добавен артикул, преди да се осъществи финалната поръчка.
i. Продуктите закупени от тази кампания с код за намаление, подлежат на връщане в сроковете определени от Правилата на магазина.
j. В случай на връщане на продукт, клиентът получава обратно заплатената от него сума, която е упомената във фактурата му.
k. ИВЕНТАС ЕООД (www.averoom.bg) запазва правото си да изключва определени марки и артикули от кампанията, за тях намалението може да не важи.
4. Условията са валидни, ако в посочения срок на кампанията по т. 2 по-горе, бъде избран артикул (който не се предлага с друга отстъпка/промоционална оферта/не е стока в намаление), бъде създаден профил на сайта и е въведен промо код: bebe, преди финализирана поръчката, с които действия всеки потребител да е изразил изрична воля да се възползва от възможността да ползва 15% отстъпка от цената на избрания артикул. 
5. При изрично изявено желание за възползване от промоционалната оферта, от стандартната  цена артикула се изважда промоционална отстъпка от 15 % от цената на избрания артикул. По-ниските цени се определят за всеки избран артикул поотделно. Посочените цени са с включен ДДС.
6. По отношение на предлаганите артикули, съответно ползваните услуги, доколкото не се изменят от настоящите Условия на Кампанията, се прилагат и Общите условия за ползване на услугите за достъп до сайта (https://averoom.bg/obshti-usloviya.html) и Политика за сигурност на личните данни на физически лица и Политика за използване на бисквитки на уебсайта ( https://averoom.bg/zashtita-na-lichnite-danni.html ); 
7. Организаторът има право по всяко време да изменя и допълва настоящите Правила, като публикува промените на https://averoom.bg/blog/news. 
8. Информация във връзка с Кампанията може да бъде получена на адреси https://averoom.bg/contact  
9. Настоящите Правила влизат в сила на 0.11.2022 г.