Категории
Количка

Биберони Anti-colic 3.0 Philips AVENT, flow 1, 0м+

Биберони за новородено Philips AVENT
Биберони за новородено Philips AVENT
0м+
Биберони за новородено Philips AVENT
Биберони за новородено Philips AVENT

Биберон Anti-colic 3.0 намалява коликите и дискомфорта.

Биберон Anti-colic 0+ е подходящ за новородени и е проектиран за хранене без прекъсване. Въздухът влиза в шишето, а не в стомахчето на бебето. Поръбената повърхност не позволява на биберона да се смачка и намалява прекъсванията в храненето и дискомфорта.

Характеристики

Лесно засмукване. Силиконов и мек биберон, с клапа, която се огъва в ритъма, с който се храни бебето. Млякото тече с избраната от бебето скорост, за минимално преяждане и изплюване, оригване и газове.

Уникална система против колики. Клапата против колики е проектирана да държи въздуха далеч от коремчето на бебето, за да се намалят коликите и дискомфорта. Докато вашето бебе се храни, вградената към биберона клапа се огъва, като пропуска въздуха в шишето с цел предотвратяване образуването на вакуум и го вентилира към задната част на бутилката. Това задържа въздуха далеч от коремчето на бебето, за да помогне за намаляването на коликите и дискомфорта.

Формата на биберона и оребрената текстура предотвратяват потъването. Формата на биберона предлага безопасно засмукване и оребрената текстура помага за предотвратяване на потъването на биберона с цел непрекъснато и комфортно хранене.

Биберони с различна скорост на потока. Philips Avent серия Anti-colic 3.0 разполага с различни скорости на потока на биберона, за да следва растежа на Вашето бебе.  ВНИМАНИЕ: Означенията за възраст са приблизителни, тъй като бебетата се развиват с различни темпове.

Подходящ размер – от кърменето до пиенето от чаша. Комбинирайте и напаснете помпа за кърма Philips AVENT, части на бутилка и чаша и създайте продукта, който работи за вас. Биберони от серия Anti-colic 3.0 са съвместими само с шишета серия Classic Philips AVENT!

Биберон без бисфенол-А. Този биберон е направен от силикон, който не съдържа бисфенол-А (Съгласно ЕС Директива 2011/8/EU)

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА
  • 2 бр. биберони за новородено Anti-colic 3.0, flow 1, 0м+.


Възраст
Възраст0м+

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Биберони Anti-colic 3.0 Philips AVENT, flow 1, 0м+
Комбинирай с други продукти за безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка над 90 лв.
  • Статус: Налично
  • Модел: Anti-colic 3.0
  • Тегло: 0.26kg
  • Размери: 5.00cm x 6.00cm x 14.00cm
  • Код: 00A.0596.001
  • ISBN: 8710103996767
  • MPN: SCY761/02
17.90 лв
Без данък: 17.90 лв
Купи