Категории
Количка

Уреди за затопляне на храна

Марка: Tommee Tippee
✔ Електрическият уред за затопляне на храна затопля всичко, от кърма до бебешка храна, като запазва важните хранителни вещества;✔ Времето за затопляне зависи от обема на затопляната храна и началната ..
79.00 лв
Без данък:79.00 лв
Марка: Tommee Tippee
Характеристики:✔ Електрическият уред за затопляне на храна затопля всичко, от кърма до бебешка храна, като запазва важните хранителни вещества;✔ Времето за затопляне зависи от обема на затопляното вещ..
79.00 лв
Без данък:79.00 лв
Марка: Philips AVENT
Равномерно затопляне и запазване качеството на кърмата!Без горещи петна в кърмата, поради постоянното циркулиране в съда по време на затопляне.Млякото е готово за 3 минути!Бързо затопляне на 150мл мля..
93.00 лв
Без данък:93.00 лв
Марка: Philips AVENT
Уред за затопляне на храна с бърза функция Philips AVENT използва щадяща технология, с която равномерно затопля кърмата само за 3* минути, без да оставя горещи петна. Благодарение на иновативната техн..
69.00 лв
Без данък:69.00 лв
Електрически уред за приготвяне на адаптирано мляко Tommee Tippee Електрически уред за приготвяне на адаптирано мляко Tommee Tippee
не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Характеристики:✔ Млякото е готово на точната температура за по-малко от 2 минути;✔ Филтърна система, която пречиства водата от възможни примеси;✔ Първоначално потича гореща струя вода с температура от..
299.00 лв
Без данък:299.00 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)