Категории
Количка

Хигиенни комплекти

Марка: Safety1st
Комплект за детска оралната хигиена от самото раждане!Как да използвам?Четка-напръстник и масажор за венци с кутийка:1. Поставете на пръста на възрастен2. С четката масажирайте венците както за облекч..
11.00 лв
Без данък:11.00 лв
Марка: Safety1st
Какво съдържа комплекта? 1&2. Четка и гребен Safety1st улесняват създаването на режим за поддърждане косата и скалпа на бебето. Меките дръжки правят захвата на родителя удобен и здрав. Меките найл..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Марка: Tommee Tippee
Ефективен начин за предпазване от неприятната миризма на мръсни пелени - хигиенен кош за памперси Sangenic Tec поддържа дома свеж и чист благодарение на хигиеничния начин за изхвърляне на използвани ..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Комплект Грижа за бебето Philips AVENT Комплект Грижа за бебето Philips AVENT
не е наличен
Марка: Philips AVENT
Хигиената и здравето на бебето са от изключително значение. Комплект Philips AVENT съдържа всичко необходимо за грижата на бебето. Комплектът включва:✔ Цифров термометър с гъвкав връх за лесно изме..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Хигиенен комплект Tommee Tippee Хигиенен комплект Tommee Tippee
не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Хигиенният комплект Essential Basics съдържа всички инструменти, които са Ви необходими, за да поддържате тоалета на Вашия мъник. Комплектът включва:✔ Дигитален термометър;✔ Бебешка нокторезачка;✔ 2бр..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)