Малки Откриватели Jitter Thomas Bunny (Зайче) TL -0646

19.90лв.
Производител:Tiny Love
Код на продукта: TL-0646
Наличност Налично

✔ 0м+

✔ Безопасна за детето

✔ Лесна за хващане от малки ръчички, играчката трепти и вибрира при издърпване.

✔ Играчката развива добре координацията очи-ръце, двигателните умения и причинно следствените връзки, случващи се около бебето

Малки Откриватели Jitter Thomas Bunny (Зайче) TL -0646

Всяко малко бебе има нужда от играчки, за да опознае света около себе си. Експертите на Tiny Love отделят голяма част от времето си в изследвания свързани с детските играчки, за да предоставят на клиентите си качествени и развиващи детското въображение продукти.

Играчките от серия Tiny Jitter спомагат на бебетата да развият двигателните си и сетивни умения и да опознаят света около себе си лесно и забавно. Играчката е изработена от различни елементи и текстури, чрез които вашето бебче ще се запознае по-лесно със заобикалящия го свят и ще се за забавлява безкрай с цветното зайче. Малкото зайче Томас има вибрираща функция и е изработено в свежи и симпатични цветове, които привличат детското внимания. Играчката е снабдена с универсален клипс, чрез който може да я закачите на бебешката количка, столче за кола или легло и кошарка.

Играчката е подходяща от новородено бебе.

Всички материали, използвани при изработката и са хипоалергични и безопасни за бебето.

Играчката е лесна за хващане от малки ръчички и при издърпване трепти и вибрира.

Играчката помага на бебетата да развият по-добре координацията очи-ръце, двигателните си умения и причинно следствените връзки на случващото се около тях.

Симпатичното зайче е снабдено с шумолящи елементи и различни други изненади за Вашето бебче.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.