Таблетки за съдомиялна  Friendly Organic, 25 броя, FR-01826 (FR-01864) by https://averoom.bg

Таблетки за съдомиялна Friendly Organic, 25 броя, FR-01826

13.90лв.
Производител:Friendly Organic
Код на продукта: FR-01864
Наличност Налично

Таблетки за съдомиялна - 25 бр.Формула с почистващи активни вещества на базата на кислород, отстраняват и  най-упоритите частици храна. Таблетките ефективно и лесно премахват мазнините и хранителните остатъци по съдовете, като същевременно оставят мириз на свежест и чистота.   Удобни дози за еднократна употреба. Постаете  1 табл. в отделението за препарат на миялната машина, като предварително отстраните фолиото. Съдържат органично масло от лимон. Не оставя вредни остатъци. Не съдъжа хлор, белина, фосфати. Без оцветители, без синтетични аромати.

Таблетки за съдомиялна Friendly Organic, 25 броя, FR-01826

Friendly Organic Таблетки за съдомиялна 25 бр./оп. е помощникът в измиването на бебешките съдове. Помага за почистване на остатъци от храна и мазнина.

Органичен и безопасен

Фармула с почистващи активни вещества, базирани на кислород, които отстраняват и почистват и най-упоритите остатъци храна. Едновременно почистват и оставят мириз на чистота и свежест.

Формула за ефективно почистване дори на най-замърсените съдове, без да се ползват силни химикали. Няма остатъчен аромат по съдовете, а те остават блестящи и без петна.

Съдържа органично масло от лимон. Не оставят следи. Без съдържание на хлор, белина, оцветители, синтетични аромати и фосфати! Биоразградим.

Бутилката и капачката са от рециклирани продукти. Препаратите не се тестват върху животни!

Сертифициран от ICEA.

Как да ползвате

Преди да сложите съдовете в съдомиялната, ги изплакнете. Поставете 1 таблетка в машината, като преди това отстранете фолиото и я пуснете.


 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.