Столче за кола Evolution Phil and Teds, PT-0184

499.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Phil and Teds
Код на продукта: PT-0184
Наличност Налично

✔ Разработено с цял слой, намаляваща сътресенията, EPS пяна;

✔ Перфорирана еко кожа

✔ Защита от страничен удар с "крила" SideArmor;

✔ Подходящо от новородено до 6 години (0-25кг.);

✔ Монтира се обратно или по посока на движението;

✔ 5 позиции на наклон на облегалката

Столче за кола Evolution Phil and Teds, PT-0184

Преобразуващото се столче за кола Phil&Teds Evolution предлага най-добрата защита и удобство за растящото бебе. Разработено с цял слой, намаляваща сътресенията, EPS пяна, Evolution предлага допълнителен слой защита от страничен удар с "крила" SideArmor, които обгръщат тялото на бебето и го обезопасяват по време на пътуване.

Подходящо от новородено до 6 години!

Evolution може да се монтира  обратно на движението, а седалката да е в най-ниската от 5 позиции на наклон, подходяща за новородено бебе. Докато детето расте, обърнете столчето напред по посока на движението и използвайте позициите на наклон, подходящи за дрямка, за по-голямо удобство, независимо дали детето е заспало, будно или нещо по средата! 

Когато бебето надрасне колана на столчето, той може да се свали, а столчето да се използва за подложка за по-голямо дете (приблизително 18-25кг). 

Водещите кукички правилно насочват 3-точковия предпазен колан на автомобила така, че детето Ви да е в безопасност, докато в същото време са далеч от главичката и врата.

Монтажът на Evolution в автомобила е лесен и безопасен както при поставяне в посока на движението, така и обратно. Система от щипки и водачи подсигурява плътно прилягане и е подходяща за повечето автомобилни седалки. Разгънете подпорния крак в основата на столчето, за да нагласите ъгъла на столчето спрямо седалката и да коригирате наклона върху по-стръмни седалки. Насладете се на пътуването!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.