Стартов комплект "Всичко в едно" Natural Philips Avent, 00A-0538

269.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips AVENT
Код на продукта: 00A-0538
Наличност Изчерпан

Комплект "Всичко в едно" Philips AVENT е идеален за майките, които желаят лесно и чисто да комбинират изцеждане на кърма и хранене с шише на бебето. 

Комплектът съдържа всички продукти, необходими за стерилизиране, изцеждане на кърма и  хранене на бебето.

✔ Помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort

✔ Електрически стерилизатор 3 в 1 Philips AVENT

✔ Биберони Natural

✔ Шишета Natural

✔ Четка за почистване Philips AVENT

✔ Залъгалки Classic

Стартов комплект "Всичко в едно" Natural Philips Avent, 00A-0538

Philips AVENT Стартов комплект "Всичко в едно" е идеален за майките, които желаят лесно и чисто да комбинират изцеждане на кърма и хранене на бебето. Комплектът съдържа всички продукти, необходими за стерилизиране, изцеждане на кърма и хранене на бебето. 

Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Уникалният дизайн на механичната помпата Comfort Philips AVENT позволява да заемете най-удобната позиция за изцеждане без да се навеждате напред, така че да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.

Ръчната помпа Philips AVENT е компактна и с лека конструкция за лесно използване, съхранение и пренасяне. Ергономично оформената дръжка предлага удобно хващане и пълен контрол при изцеждане на мляко.

Механичната помпа за изцеждане на кърма Comfort Philips AVENT e съвместима с цялата гама шишета за хранене Philips AVENT и контейнери за съхранение на кърма VIA.

Уникален патентован масажиращ уплътнител с пет венчелистчета, с мека, кадифена текстура, създава усещане за затопляне на кожата и нежно стимулира естествения приток на кърма. 

Шише за хранене Philips AVENT Natural с биберон Natural с широка периферия, наподобяващ майчината гърда, улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.

С иновативната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето. Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или да потъва по време на хранене, а меката текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда.

Еднократните подплънки за кърма Philips AVENT са с текстура във вид на пчелна пита, изключително тънката абсорбираща сърцевина и дишащата и непротичаща конструкция. Създават усещане за сухота и комфорт през деня и нощта.

Електрическият парен стерилизатор 3-в-1 Philips AVENT е с регулируем размер, заема минимално пространство в кухнята, но побира всички аксесоари, които трябва да стерилизирате, независимо дали са няколко дребни неща или множество.

Стерилизацията е особено важна от първия ден за бебето, за да го защитава от вредни бактерии, докато имунната му система стане достатъчно силна. Електрическият парен стерилизатор 3-в-1 Philips AVENT стерилизира съдържанието само за 6 минути (след началото на изпаряване на водата) и уредът се самоизключва за допълнителна безопасност и пестене на енергия.

Съдържание:
1 бр. Ръчна помпа за изцеждане Comfort Philips AVENT 
1 бр. Електрически парен стерилизатор 3-в-1 Philips AVENT 
2 бр. шишета за хранене Philips AVENT Natural 125мл с мек биберон за новородено 0м+
2 бр. шишета за хранене Philips AVENT Natural 260мл с мек биберони Slow 1м+
2 бр. биберони за новородено Philips AVENT
1 бр. запечатващ диск за съхраняване на кърма
3 бр. ортодонтични залъгалки Classic
1 бр. четка за измиване на шишета и биберони
2 бр. еднократни подплънки - дневни
2 бр. еднократни подплънки - нощни

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.