Електронен термометър за баня - жаба Safety1st 0м+ ST-3107003000

29.90лв.
Производител:Safety1st
Код на продукта: ST-3107003000
Наличност Налично

Електронният термометър за баня Safety1st се използва за измерване на температурата на водата в бебешката вана. Температурата се чете ясно и точно на големия дигитален дисплей. Електронен термометър за баня - жаба Safety1st 0м+ ST-3107003000

Компактният термометър за баня Жаба Safety1st разполага с дигитален дисплей, който показва каква е температурата на водата, за да бъдете винаги спокойно за Вашето бебе.

Използва се лесно – само след минута във водата с натискане на зеления бутон се показва температурата. Екранът ще Ви извести и в случай, че температурата на водата е под 32°C или над 43°C.

Симпатичният дизайн на забавно жабче и яркият цвят го превръщат в атрактивна играчка за баня. Благодарение на формата и материала, термометърът плава по повърхността на водата.

Как да използвам ?

Напълнете ваната и разбъркайте водата. 

Включете уреда с бутон On/Off. Температурата е с точност до +/- 0.5°C. 

Потопете термометъра във ваната. За да отчете точно уредът, изчакайте около 60 секунди. Екранът показва ”LO”, когато температурата е под 32° и ”HI”, когато е над 43°. При никой от тези символи на екрана, не слагайте детето във водата. Най-подходящата температура за къпане на детето е между 35℃ и 37℃.

Извадете термометъра от водата, натиснете бутона on/off и изкъпете бебето.

Подсушавайте термометъра след всяка употреба. Излейте водата от него през отвора под главата на жабата. Мийте със сапунена вода.


Комплектът съдържа 1бр. Електронен термометър за вода – жаба.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ново