-22%

Система за магнитно заключване на шкафове, Safety 1st, ST-33110024

35.10лв. 45.00лв.
Производител:Safety1st
Код на продукта: ST-33110024
Наличност Налично

Дръжте шкафовете или чекмеджетата затворени. Инсталирайте ключалката във вътрешната част на шкафа или чекмеджето. Използвайте магнитния ключ, за да го отворите. Включени са 2 ключалки и 1 ключ

Остава още:

Система за магнитно заключване на шкафове, Safety 1st, ST-33110024

Safety 1st Система за магнитно заключване на шкафове е обезопасяващо средство, чрез което вратичките на шкафовете или чекмеджетата ви ще бъдат заключени и недостъпни за вашето любопитно дете. Това ще го предпази от наранявания.

Системата е снабдена с индикатор за отключено и заключено положение. Може да се монтира както с винтове, така и с поставка за залепване. Комплектът включва 2 ключалки и един магнитен ключ.

Те се инсталират лесно от вътрешната страна на вашите шкафове и чекмеджета, което ги прави невидими за гостите ви. Ефективен продукт, осигуряващ  безопасността на вашия дом, за да може вашето съкровище да се разхожда безпрепятствено из цялата къща и да задоволява любопитството си само там където му е позволено.

Артикулът се монтира лесно на всеки тип стандартна врата или чекмедже.

Safety 1st е една от уважаваните марки на пазара за бебешки стоки, осигурявайки необходимата безопасност и спокойствие във всеки дом. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.