Категории
Количка

Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр

Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр
Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр
Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр
Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр
Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр
Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр

Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening (135 гр) е създадена специално за използване с високотехнологични електрически четки за зъби, популярността на които непрекъснато нараства в целия свят.

Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening предпазва от кариес и възпалителни пародонтални заболявания.*

Продуктът е тестван с помощта на едни от най-добрите и ефективни модели на Philips Sonicare. Комбинираният ефект на естествените ензими и динамичният поток на течност, създаден по технологията Philips Sonicare, омекотява зъбната плака и цветните пигментации, като ги отстранява ефективно. Комбинираната употреба на Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening и четка за зъби  Philips Sonicare има изразен дълготраен почистващ, изглаждащ и избелващ ефект, като тази нежна технология върху зъбите може се използва за ежедневна грижа за устната кухина.

Механизъм на действие

Тайната на уникалната технология Philips Sonicare е генераторът, който е вграден в четката за зъби Philips Sonicare. Той произвежда звукови вълни и задейства косъмчетата. Те правят до 31 000 движения за почистване в минута и насочват динамичния поток на течността по такъв начин, че да се създаде ефект на напояване. Плаката се отмива дори от най-труднодостъпни места: между зъбите, по линията на венците и по повърхността на задните зъби. Четка Philips Sonicare нежно масажира венците, като гарантира максимална грижа за устната кухина.

Клинично е доказано, че електрическите четки за зъби на Philips Sonicare са безопасни за емайла и венците. Те са до 50% по-нежни за зъбните тъкани в сравнение с обикновената четка за зъби*, без да причиняват излишен натиск.

Висококачествените съставки, правят ненужно използването на пенообразуващи агенти във високи концентрации, антисептици и твърди абразиви.

Благодарение на PRO-SYSTEM на ENZYME AND MINERALS, зъбите остават чисти за дълго време, скоростта на образуване на зъбна плака намалява, венците са защитени от възпаление и кървене*, а кариогенните фактори се неутрализират.

Минералите активно насищат зъбите с калций и фосфор*, подобрявайки техния цвят и блясък*.

BOOSTER PRO-SYSTEM – система за почистване от последно поколение, предназначена за почистване, полиране и избелване на зъбите, без да повишава абразивността.

PREBIOTIC PRO-SYSTEM – нормализира микробния баланс в устната кухина* и предотвратява прикрепването и размножаването на патогенни бактерии.

BREATH-IN PRO SYSTEM – осигурява дълготрайна свежест, която се запазва в продължение на няколко часа. Не влияе на вкусовите рецептори.

БИО СЪВМЕСТИМОСТ не съдържа оцветители, флуор, парабени, натриев лаурил сулфат или консерванти.

*Потвърждава се по време на клинични изпитвания.
Съставки

Sorbitol, Silica, Glycerin, Aqua, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Calcium Glycerophosphate, Bromelain, Magnesium Chloride, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, o-cymen-5-ol, Titanium Dioxide, Limonene.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Паста за зъби Pro electro&whitening R.O.C.S, 135 гр
Комбинирай с други продукти за безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка над 90 лв.
  • Статус: Налично
  • Модел: Pro electro&whitening
  • Тегло: 0.10kg
  • Код: DR.ROCS05
18.50 лв
Без данък: 18.50 лв
Купи