Категории
Количка

Playgro

Бранд: Playgro
Playgro Активна гимнастика "Забавление" комбинира четири приложения за игра:Режим 1 – Килимче за игра: цветни пластмасови топки, разположени около ръба на гимнастиката, които образуват оградка, ког..
129.00 лв
Без данък:129.00 лв
Playgro Активна играчка костенурка 25см 0185468 Playgro Активна играчка костенурка 25см 0185468
0м+ не е наличен
Бранд: Playgro
Playgro Активна играчка Костенурка Флип е чудесна играчка за количката, колата или за вкъщи.Флип е средно голяма играчка, която ще провокира децата към опознаване и изследване. Украсен е с изобилие..
29.00 лв
Без данък:29.00 лв
Бранд: Playgro
Playgro Висяща играчка кончето Хоп Троп не само ще забавлява с часове Вашето дете, а ще развива двигателните и визуални му умения. Меката играчка е съставена от две крачета-дрънкалки и пискунче, което..
19.90 лв
Без данък:19.90 лв
Бранд: Playgro
Playgro Висяща играчка Маймунка не само ще забавлява с часове Вашето дете, а ще развива двигателните и визуалните му умения. Меката играчка е съставена от две крачета, с различни релефни гризалки и ша..
20.90 лв
Без данък:20.90 лв
Бранд: Playgro
Playgro Висяща играчка мишлето Мимси не само ще забавлява с часове Вашето дете, а ще развива двигателните и визуални му умения. Меката играчка е съставена от две крачета-дрънкалки и пискунче, което ст..
19.90 лв
Без данък:19.90 лв
Бранд: Playgro
Playgro Вибрираща играчка Пате ще забавлява и провокира децата, докато сте на разходка или вкъщи. Серията меки вибриращи играчки са изключително цветни, съчетали в себе си ярки и контрастни десени, та..
15.90 лв
Без данък:15.90 лв
Бранд: Playgro
Висящата играчка Фея Playgro ефективно ще развива двигателните умения на вашето дете. Двете крачета на феята имат различни релефни гризалки, чудесни за успокояване на болезнени венци. Ярките цветове и..
20.90 лв
Без данък:20.90 лв
Бранд: Playgro
Водните гризалки Пчелички Playgro помагат за успокоението на разранените венци от растящите зъбки. Гризалките могат да се охлаждат в хладилник за по-ефективно успокояване. Различните форми и текстури ..
9.90 лв
Без данък:9.90 лв
Бранд: Playgro
Playgro Въртележка за баня Делукс ще забавлява и занимава бебето по време на баня. Прикрепва се към плочките или стената в банята с помощта на вендуза.Въртележката е една цветна феерия, когато се из..
15.90 лв
Без данък:15.90 лв
Бранд: Playgro
Въртяща се играчка за столче Playgro включва две страхотни играчки в едно - дрънкалка и въртележка.Въртележката е забавно равлечение по време на хранене, която има вендуза в основата, леснозалепваща..
20.90 лв
Без данък:20.90 лв
Бранд: Playgro
Playgro Дрънкалки-гривни и чорапки забавляват бебето докато открива ръчичките и краченцата си с този комплект.Сложете, подобните на чорапки , дрънкалки на крачетата и закопчайте гривните-дрънкалки з..
30.90 лв
Без данък:30.90 лв
Бранд: Playgro
Playgro представя първата в света гризалка – пискун с уникален патентован дизайн, който включва пискун в хигиенично затворено тяло, което блокира влагата и предотвратява образуването на мухъл. Гриза..
29.90 лв
Без данък:29.90 лв
Показани 1 от 12 | 85 (8 Страници)