-20%

Пречиствател за въздух Philips PH.AC3059/50 серия 3000i - със сив панел

799.20лв. 999.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips
Код на продукта: PH.AC3059/50
Наличност Налично

✔ Иновативна система за 3D въздушна циркулация за бързо и ефективно пречистване;

✔ Пълна картина на качеството на въздуха в реално време; 

✔ Интелигентни сензори и автоматично пречистване;

✔ Наблюдение и управление с мобилно приложение;

✔ Обхват на работа: до 48 m2;

✔ Индикатор за PM2,5 и алергени; Индикатор за състоянието на филтъра;

✔ 3 режима на работа; общ, турбо режим против алергени и нощен режим

Остава още:

Пречиствател за въздух Philips PH.AC3059/50 серия 3000i - със сив панел

 ✔ Пречиствател на въздух Philips AC3059/50, серия 3000i предлага иновативна система за 3D въздушна циркулация за бързо и ефективно пречистване. Пречиства въздуха в стая от 20 м² за по-малко от 8 минути.*

 ✔ Интелигентното автоматично управление на светлина Ви позволява да регулирате светлината според Вашата необходимост и обстановката в стаята.

 ✔ Пълна картина на качеството на въздуха в реално време: показва pm 2.5 обратна връзка за нивото на газове и алергени на екрана

 ✔ Иновативен минималистичен и стилен дизайн: Изработен така, че да подхожда на интериора във всеки дом. 

 ✔ Интелигентни сензори и автоматично пречистване: Технология Smart Sensing улавя и автоматично премахва всички частицивредни газове и алергени във въздуха в стаята. Захранвана от професионален клас сензор, тя автоматично сканира замърсители във въздуха 60 000 пъти в минута, открива и реагира на всяко замърсяване в реално време.

 ✔ Светлинен пръстен с 4-цветен дисплей за допълнителна визуална информация: варира от синьо (добро) до червено (лошо), за да уведоми за качеството на въздуха в стаята.

 ✔ Индикатор за състоянието на филтъра: Следи точното количество филтрирани замърсители и изчислява експлоатационния срок на филтъра. Можете лесно да проверите текущото състояние на филтъра на екрана за поддръжка.

 ✔ Отлични резултати при филтриране: Захранван от надстроената технология VitaShield, пречиствателят на въздух ефективно премахва 99,9% от частиците, малки колкото 0,003 um (800 пъти по-малки от PM2.5), включително PM2.5, вируси, бактерии, полени, прах и животински пърхот.

Гарантирано дишате чист въздух дори през много замърсени сезони!

 ✔ Опция за наблюдение и управление с мобилно приложение: Приложението Air Matters Ви позволява да управлявате пречиствателят на въздух по всяко време през телефона си. Проверете качеството на въздуха в приложението, за да се уверите и сравните качеството на въздуха в стаята и навън.

 ✔ Изключително тиха работа: Нощният режим прави работата на пречиствателя почти безшумна, а  светлините на дисплея приглушени. (Шум почти колкото 34 db) за чист въздух по време на сън (сертифицирано от Quietmark)

 ✔ Обхват на работа: до 48м2 

 ✔ Доставено количество чист въздух (CADR):CADR 400m3/h; 

 ✔ Индикатор за PM2.5 и алергени; 

 ✔ 3 режима на работа - общ, турбо против алергени, нощен


1.) Филтърът е тестван с аерозол NaCl от iUTA съгласно DIN71460-1.

2.) Да е чист въздухът означава, че е свободен от често срещани замърсители, като например бактерии, вируси и често срещани алергени. Този продукт доказано премахва 99,9% от бактериите (от въздуха, който преминава през него, тестван от SIMT в камера с площ от 30 куб.м в съответствие с GB21551.3-2010, (Staphylococcus albsp) 8032 като тестова бактерия.),

3.) Препоръчителен експлоатационен срок е теоретично изчисление на базата на средното регионално годишно ниво на частиците на открито във въздуха, работа на пречиствателя в автоматичен режим за 16 часа на ден.

* Това е теоретично време за еднократно почистване, изчислено чрез разделяне на CADR 500 м3/ч на размера на стаята от 48 м3 (ако се приеме, че стаята е с площ от 20 м2 и височина от 2,4 м2).


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.