Филтър NanoCloud тампон за овлажняване Philips FY2425/30

34.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips
Код на продукта: PH.FY2425/30
Наличност Налично

✔ 99%* по-малко бактерии: Технологията NanoCloud Philips е сертифицирана като хигиенично безопасна. 

✔ Интелигентният дизайн позволява лесно почистване и поддръжка на филтъра за овлажняване. Просто извадете филтъра и го изплакнете под течаща вода.

✔ Предупреждението за здравословен въздух ви уведомява веднага когато е необходима смяна на филтъра. 

✔ Невидимата мъгла от вода на Philips NanoCloud не създава бял прах или мокри петна в стаята ви.

Филтър NanoCloud тампон за овлажняване Philips FY2425/30

✔ 99%* по-малко бактерии: Технологията NanoCloud Philips е сертифицирана като хигиенично безопасна. Доказано е, че разпространява 99%* по-малко бактерии във въздуха в сравнение със ултразвуковите овлажнители.

✔ Лесно почистване: Интелигентният дизайн позволява лесно почистване и поддръжка на филтъра за овлажняване. Просто извадете филтъра и го изплакнете под течаща вода.

✔ Предупреждение за подмяна на филтър: Предупреждението за здравословен въздух ви уведомява веднага когато е необходима смяна на филтъра. Ако филтърът не се подмени навреме, уредът спира да функционира с цел избягване на неефективното пречистване. Въртящият се тампон никога не докосва водата, той ще спре да се върти, когато водата му свърши или достигне до предварително зададено ниво на влажност, докато вентилаторът ще продължи да работи в режим на пречиствател и ще изсуши тампона. Така че винаги си гарантирате здравословен въздух.

✔ Без бял прах или мокри петна: Невидимата мъгла от вода на Philips NanoCloud не създава бял прах или мокри петна в стаята ви.

✔ Подходящ за Пречиствател и овлажнител AC2729/50

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.