Единична електрическа помпа за изцеждане Comfort Philips AVENT, 00A-0425-silent

267.00лв.
Производител:Philips AVENT
Код на продукта: 00A-0425-silent
Наличност Налично

Повече комфорт, повече кърма, съвсем естествено.

Единична електрическа помпа за кърма с масажиращ уплътнител. 

Моторът на електрическото тяло е още по-тих, за по-голям комфорт на майката.

 

Единична електрическа помпа за изцеждане Comfort Philips AVENT, 00A-0425-silent

Повече комфорт, естествено

 

Когато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лесно. По тази причина Philips създадe най-удобната си досега помпа: сядате удобно, без да има нужда да се навеждате и просто оставяте мекия масажиращ уплътнител нежно да стимулира потока на кърмата.

 

Характеристики


По-удобна позиция за изцеждане, благодарение на уникалния дизайн

 

Помпата има уникален дизайн, който позволява кърмата да се стича директно в шишето, дори когато не сте наведени напред. Това означава по-удобна позиция на седене, докато изцеждате. Отпускането по време на изцеждане помага за по-лесния поток на кърмата.

 

 Предлага нежен стимулиращ режим и 3 настройки за изцеждане

 

При включване помпата автоматично започва режим на нежна стимулация, за да започне кърмата да тече. След като това стане, между 3 настройки за изцеждане можете да изберете най-удобната за Вас (различна бързина на помпене и дълбочина на вакуума).

 

Мек масажиращ уплътнител с венчелистчета, с който имате усещане за затопляне.


Масажиращия уплътнител вече има нова "кадифена" повърхност, която дава на кожата усещане за топлина за удобна и нежна стимулация по време на изцеждане. При движението на помпене, уплътнителят имитира начина, по който суче Вашето бебе, за да слиза кърмата по естествен начин и изцеждането да е ефективно (клинично доказано). Той е създаден така, че да приляга удобно на повечето майки, но ако имате нужда от по-широк отвор, отделно се предлага и уплътнител с по-голям размер.

 

В комплекта са включени новите шише и биберон за хранене от серията Natural.

 

Широкият биберон, наподобяващ формата на гърдата, подпомага доброто засукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

 

Компактен и лек дизайн

Помпата има компактен дизайн, който позволява лесно хващане и поставяне на гърдата. Малката и лека електрическа част може да се постави на удобно близко място, за да имате пълен контрол при изцеждане. За допълнително удобство при пренасяне и прибиране, тръбичката за вакуум се навива на основата на електрическата част. Помпата е лесна за употреба на път, защото може да работи и с батерии.

 

Лесно напасване за интуитивно сглобяване на частите. Малкият брой части помага за лесното почистване. Кърмата Ви никога няма да се докосне до тръбичката за вакуум. За всички части, с изключение на електрическите, е безопасно миенето в миялна машина и стерилизация.

 

Съвместима с други продукти Philips AVENT за хранене

Тази помпа може да се използва в комбинация с други продукти от гамата на Philips AVENT за хранене, включително шишетата Classic и контейнерите за съхранение на кърма. В гамата на Philips AVENT се предлагат също и аксесоари за грижа за гърдите, които помагат да кърмите по-дълго и повишават комфорта по време на изцеждане. 

 

Лесна употреба само с натискането на един бутон. Моторът на електрическото тяло е с обновен по-тих режим на работа, за допълнителен комфорт на майката.

 

Електрическата помпа е идеална за майки, които изцеждат често и за тях е важно да работят с помпата без усилие, само с един бутон.

 

Съдържание: Помпа за изцеждане, 1бр масажиращ уплътнител с венчелистчета, 1 основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 1 Шише Philips AVENT Natural 125 мл , 1 Биберон за новородено Natural 0м+,  1 запечатващ диск,  Инструкция за употреба,

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.