Паста за зъби Kids Raspberry&Strawberry R.O.C.S, 45г.

12.90лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:R.O.C.S
Код на продукта: DR.ROCS02
Наличност Налично

✔ Формулата с ниска абразия не уврежда зъбните тъкани
✔ Специално разработена деца на възраст между 4 и 7 години
✔ Ежедневна употреба и висококачествена грижа за венците и зъбите
✔ Ефективна грижа за устната кухина

Паста за зъби Kids Raspberry&Strawberry R.O.C.S, 45г.

Паста за зъби R.O.C.S Kids Raspberry&Strawberry (45гр) е ефективна паста за зъби за деца на възраст от 4 до 7 години, разработена с помощта на зъболекари, като същевременно се вземат предвид различните възрастови характеристики на децата. Популярният вкус на малина и ягода мотивира децата да мият зъбките си редовно.

Формулата с ниска абразия не уврежда зъбните тъкани (RDA = 45). Препоръчва се да се използва количество колкото грахово зърно. Деца под училищна възраст трябва да мият зъбите си под наблюдението на възрастни.

Паста за зъби R.O.C.S Kids Raspberry&Strawberry не съдържа натриев лаурил сулфат. Препоръча на деца с алергии*.

*Потвърждава се по време на лабораторни и клинични изпитвания


Двугодишните клинични тестове потвърждават високата ефективност на Паста за зъби R.O.C.S Kids Raspberry&Strawberry.

Употребата на флуориди в пастите за зъби за деца спомага за повишаване на кариесната устойчивост на емайла. Въпреки това пастите за зъби, съдържащи флуор, трябва да се дават само на деца над 4 години, защото те могат да изплюят пастата за зъби по време на миене.

Децата поглъщат до 60% от пастата за зъби. Оптималното количество флуорид в пастата за зъби до 6-годишна възраст е 500 ppm.


Активни съставки:

Паста за зъби R.O.C.S Kids Raspberry&Strawberry съдържа комплекса AMIFLUOR® с аминофлуорида Olafluor 500 ppm и висока концентрация на ксилитол, което осигурява устойчивостта на зъбите към киселина *, надеждна защита на венците от възпаления *, защита на зъбите от кариогенни бактерии и нормализиране на микрофлората на устната кухина *.


Механизъм на действие:

Аминофлуорът е най-ефективният източник на флуорид, тъй като осигурява бързо (в рамките на 20 секунди) образуване на високо стабилен защитен слой върху повърхността на зъбите, предотвратявайки загубата на емайла и фосфора и насърчава интензивното насищане с минерали.

Способността на Паста за зъби R.O.C.S Kids Raspberry&Strawberry бързо да образува защитен слой е изключително важна, тъй като повечето деца не продължават да мият толкова дълго, колкото се препоръчва (3 минути).


Съставки:

Aqua, Silica, Glycerin, Xylitol (10%), Olaflur, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate-20, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Hydroxide, Benzylalcohol.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.