Паста за зъби PRO Electro&Whitening R.O.C.S, 135г.

18.50лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:R.O.C.S
Код на продукта: DR.ROCS05
Наличност Налично

✔ Тествана с един от най-добрите модели четки за зъби Philips Sonicare
✔ Дълготраен почистващ, изглаждащ и избелващ ефект
✔ Висококачествени съставки
✔ Минерали, които насищат зъбите с калций и фосфор, подобрявайки техния цвят и блясък

Паста за зъби PRO Electro&Whitening R.O.C.S, 135г.

Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening (135гр) е създадена специално за използване с високотехнологични електрически четки за зъби, популярността на които непрекъснато нараства в целия свят. Продуктът е тестван с помощта на едни от най-добрите и ефективни модели на Philips Sonicare.

Комбинираният ефект на естествените ензими и динамичният поток на течност, създаден по технологията Philips Sonicare, омекотява зъбната плака и цветните пигментации, като ги отстранява ефективно.

Комбинираната употреба на Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening и четка за зъби Philips Sonicare има изразен дълготраен почистващ, изглаждащ и избелващ ефект, като тази нежна технология върху зъбите може се използва за ежедневна грижа за устната кухина.


Механизъм на действие:

Тайната на уникалната технология Philips Sonicare е генераторът, който е вграден в четката за зъби Philips Sonicare. Той произвежда звукови вълни и задейства косъмчетата. Те правят до 31 000 движения за почистване в минута и насочват динамичния поток на течността по такъв начин, че да се създаде ефект на напояване.

Плаката се отмива дори от най-труднодостъпни места: между зъбите, по линията на венците и по повърхността на задните зъби. Четка Philips Sonicare нежно масажира венците, като гарантира максимална грижа за устната кухина.

Клинично е доказано, че електрическите четки за зъби на Philips Sonicare са безопасни за емайла и венците. Те са до 50% по-нежни за зъбните тъкани в сравнение с обикновената четка за зъби*, без да причиняват излишен натиск.


Паста за зъби R.O.C.S PRO Electro&Whitening предпазват от кариес и възпалителни пародонтални заболявания*. 

Висококачествените съставки, правят ненужно използването на пенообразуващи агенти във високи концентрации, антисептици и твърди абразиви. 

Благодарение на PRO-SYSTEM на ENZYME AND MINERALS, зъбите остават чисти за дълго време, скоростта на образуване на зъбна плака намалява, венците са защитени от възпаление и кървене*, а кариогенните фактори се неутрализират. 

Минералите активно насищат зъбите с калций и фосфор*, подобрявайки техния цвят и блясък*.


BOOSTER PRO-SYSTEM – система за почистване от последно поколение, предназначена за почистване, полиране и избелване на зъбите, без да повишава абразивността.

PREBIOTIC PRO-SYSTEM – нормализира микробния баланс в устната кухина* и предотвратява прикрепването и размножаването на патогенни бактерии.

BREATH-IN PRO SYSTEM – осигурява дълготрайна свежест, която се запазва в продължение на няколко часа. Не влияе на вкусовите рецептори.

БИО СЪВМЕСТИМОСТ не съдържа оцветители, флуор, парабени, натриев лаурил сулфат или консерванти.

*Потвърждава се по време на клинични изпитвания.


Съставки:

Sorbitol, Silica, Glycerin, Aqua, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Calcium Glycerophosphate, Bromelain, Magnesium Chloride, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, o-cymen-5-ol, Titanium Dioxide, Limonene.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.