Дигитален бебефон SCD506 Philips AVENT DECT 506, 00A-0494

189.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips AVENT
Код на продукта: 00A-0494
Наличност Налично

✔ DECT Технология гарантира нулеви смущения от всякакви други предавателни устройства и осигурява висококачествен и кристално чист звук.

✔ Енергоспестяващ режим Smart ECO автоматично свежда до минимум мощността на излъчването и увеличава живота на батерията. 

✔ Родителско устройство може да бъде използвано до 24 часа, преди да е необходимо повторно зареждане.  

✔ Обхват до 330 метра на открито и обхват до 50 метра на закрито.

✔ Бебефон Philips AVENT DECT 506 притежава функцията за обратна връзка с бебето, само с натискане на един бутон. 

✔ С приспивните мелодии и приглушената нощта светлина лесно може да успокоите бебето.


Дигитален бебефон SCD506 Philips AVENT DECT 506, 00A-0494

DECT Технология (Цифрови подобрени безжични комуникации) гарантира нулеви смущения от всякакви други предавателни устройства, като други бебефони, безжични или мобилни телефони. Шифроването на данните осигурява защитена и конфиденциална връзка, така че да сте сигурни, че само вие можете да чуете бебето. 

DECT Технологията осигурява висококачествен и кристално чист звук, така че да може да чуете всеки тих смях, гукане или хълцане. Родителско устройство с акумулаторни батерии Ви позволява да се движите из дома си и около него без кабели за време до 24 часа*, преди да е необходимо повторно зареждане.

Енергоспестяващ режим Smart ECO автоматично свежда до минимум мощността на излъчването и увеличава живота на батерията. Колкото по-близо се намирате до бебето си, толкова по-малко мощност е необходима за идеално свързване.

Светлинните индикаторите се включват и показват нивото на звука в стаята на бебето дори когато звукът на родителското устройство е изключен.

Родителското устройство ще ви предупреди, когато бебефонът Ви е извън обхват или когато зарядът е нисък, помагайки Ви винаги да поддържате връзка с бебето си. Обхват до 330 метра** на открито и обхват до 50 метра** на закрито.

Бебефон Philips AVENT DECT 506 притежава функцията за обратна връзка с бебето. По всяко време и от всяко място във Вашия дом ще можете да се свързвате с бебето, само с натискане на един бутон. 

Бебефон Philips AVENT разполага с приспивни мелодии и приглушена нощта светлина за успокоение на бебето.


* Времето, необходимо за презареждане зависи от типа използвани батерии и колко често или колко дълго използвате родителското устройство на батерии.

** Обхватът зависи от заобикалящата среда и различните прегради, които могат да причинят загуба на сигнал.


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.