Категории
Количка

Mountain Buggy

Марка с приключенски дух, която позволява на семействата да живеят живот без ограничения.
Mountain Buggy е родена от нуждите и желанието на един баща да създаде детска количка-бъги, с която да преодолява всякакви терени и да му позволи да се наслаждава на разходките на открито с бебето си. Количките съчетават маневреност, издръжливост и адаптивност – проектирани са както за планината, така и за града. Изработени са с изключителна прецизност и пристигат при вас с най-високо ниво на гарантирано качество.
Бранд: Mountain Buggy
Осигурете перфектна защита за бебето в кош за новородено Mountain Buggy Plus Duet.ХАРАКТЕРИСТИКИПредпазва децата в количката от дъжд и вятър.Удобен както за легнало положение, така и в режим на наклон..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Количка Mountain Buggy Mini е перфектната градска количка за ежедневни приключения с бебето!Mountain Buggy Mini e компактна количка, с 3 големи непомпащи се колела, които правят управлението на количк..
299.00 лв
Без данък:299.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Изкуството да пътувате леко - количка Mountain Buggy Nano Количка за пътуване от първа класа – удобство, продължителна употреба и безопасност.ХарактеристикиИзключителна лекота (под 6 кг).Лесно и компа..
537.00 лв
Без данък:537.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Градска количка Mountain Buggy Duet V3 за близнаци със седалки, които се повдигат независимо една от друга от легнало (за новородено) до седнало положение.Тази носеща множество награди Mountain Buggy ..
1,559.00 лв
Без данък:1,559.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Столче за хранене Mountain Buggy PODХарактеристикиНевероятно леко и портативно (тежи 1 кг).Идеално за близки и далечни пътувания.Монтира се на почти всички маси и пейки (дебелината на плота трябва да ..
127.00 лв
Без данък:127.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Слънчобран и комарник за количка за близнаци DuetПерфектната слънцезащита, от която вашето бебе се нуждае. Мрежесто покривало, което осигурява защита от слънце, вятър и насекоми, осигурявайки на вашет..
189.00 лв
Без данък:189.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
От колата до количката и обратно. Всичко това е толкова лесно и удобно със столче за кола Mountain Buggy Protect. Специално проектиранo за максимално удобство за бебето, столче за кола Protect e съвме..
289.00 лв
Без данък:289.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
От колата до количката и обратно. Всичко това е толкова лесно и удобно със столче за кола Mountain Buggy Protect v3 с удължаващ се сенник за защита от слънцето UPF50+. Специално проектиранo за максима..
309.00 лв
Без данък:309.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Адаптори за монтиране на столчета за кола върху количка Mountain Buggy Duet.Бързо и лесно можете да прикрепите бебешкото столче за кола към шасито на вашата количка. Премествате столчето от колата до ..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Удобна двойна чанта за количките Mountain Buggy Duet или други колички за близнаци, с подложка за преповиване и множество удобни джобове с цип, както и халки за закачване на дръжката на количката. Ха..
199.00 лв
Без данък:199.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Мултифункционално кенгуру – ерго раница Juno Carrier Mountain BuggyХарактеристикиС възможност ръцете ви да са свободни.Осигурява необходимата връзка с бебето чрез пъхване на ръце в специалните джобо..
259.00 лв
Без данък:259.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Количка Urban Jungle осигурява максимална защита и комфорт на детето, преминавайки безпроблемно през всякакви терени. Луксозният дизайн на количката е подсилен, с покрити, с изкуствена кожа, дръжка и ..
1,169.00 лв
Без данък:1,169.00 лв
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)