Категории
Количка

Помпи за кърма

Бранд: Philips AVENT
Двойна електрическа помпа за кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.Изключително удобната двойна помпа за изцеждане на кърма е идеална, ако нямат..
549.00 лв
Без данък:549.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to NatureХАРАКТЕРИСТИКИКомфортно изцеждане и удобна употреба, благодарение на уникален силиконов уплътнител на фунията на помпата;Лесно уп..
199.00 лв
Без данък:199.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee Closer to Nature с ръчна помпа за изцеждане на кърма, шишета, контейнери ХАРАКТЕРИСТИКИМек силиконов уплътнител на фунията на помпата подпомага бърз и естествен ..
109.90 лв
Без данък:109.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Характеристики:✔ Мек силиконов уплътнител на фунията подпомага бързия и естествен приток на кърма; ✔ Масажиращите вълнички по уплътнителя създават допълнителен комфорт при изцеждане; ✔ Диафрагмата е и..
65.00 лв
Без данък:65.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Ръчна помпа за кърма Comfort Philips AVENT + шише Ръчна помпа за кърма Comfort Philips AVENT + шише
не е наличен
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
89.00 лв
Без данък:89.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Двойна електрическа помпа Natural Motion Premium - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, по който..
599.00 лв
Без данък:599.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Единична електрическа помпа Natural Motion  - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, по който..
299.00 лв
Без данък:299.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Единична електрическа помпа Natural Motion Premium  - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, ..
359.00 лв
Без данък:359.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Единична електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Made For MeОПИСАНИЕЕлектрическата помпа за кърма Made for Me е преносима, лека и достатъчно дискретна, за да ви даде увереност и свобода..
289.00 лв
Без данък:289.00 лв
Комплект електрическа помпа Natural Motion + шишета Natural + контейнери VIA + несесер Philips AVENT Комплект електрическа помпа Natural Motion + шишета Natural + контейнери VIA + несесер Philips AVENT
не е наличен
Бранд: Philips AVENT
Изцеждане на кърма, съхранение и хранене с комплект за кърмене: електрическа помпа Natural Motion + шишета Natural + контейнери VIA + несесер.Идеалният комплект за майки, които планират да кърмят. Ком..
319.00 лв
Без данък:319.00 лв
Комплект за кърмене със стерилизатор за микровълнова Tommee Tippee Комплект за кърмене със стерилизатор за микровълнова Tommee Tippee
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee, със стерилизатор за микровълнова, съдържа всички необходими продукти за стерилизиране, изцеждане на кърма и хранене на бебето.ХарактеристикиМек силиконов уплътнител ..
259.00 лв
Без данък:259.00 лв
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)