Категории
Количка

Помпи за кърма

Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to Nature Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to Nature
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to NatureХАРАКТЕРИСТИКИКомфортно изцеждане и удобна употреба, благодарение на уникален силиконов уплътнител на фунията на помпата;Лесно уп..
199.00 лв
Без данък:199.00 лв
Комплект за кърмене Tommee Tippee Closer to Nature Комплект за кърмене Tommee Tippee Closer to Nature
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee Closer to Nature с ръчна помпа за изцеждане на кърма, шишета, контейнери ХАРАКТЕРИСТИКИМек силиконов уплътнител на фунията на помпата подпомага бърз и естествен ..
109.90 лв
Без данък:109.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Характеристики:✔ Мек силиконов уплътнител на фунията подпомага бързия и естествен приток на кърма; ✔ Масажиращите вълнички по уплътнителя създават допълнителен комфорт при изцеждане; ✔ Диафрагмата е и..
65.00 лв
Без данък:65.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Двойна електрическа помпа Natural Motion Premium - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, по който..
599.00 лв
Без данък:599.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Единична електрическа помпа Natural Motion  - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, по който..
299.00 лв
Без данък:299.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Единична електрическа помпа Natural Motion Premium  - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, ..
359.00 лв
Без данък:359.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Единична електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Made For MeОПИСАНИЕЕлектрическата помпа за кърма Made for Me е преносима, лека и достатъчно дискретна, за да ви даде увереност и свобода..
289.00 лв
Без данък:289.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Изцеждане на кърма, съхранение и хранене с комплект за кърмене: електрическа помпа Natural Motion + шишета Natural + контейнери VIA + несесер.Идеалният комплект за майки, които планират да кърмят. Ком..
319.00 лв
Без данък:319.00 лв
Комплект за кърмене със стерилизатор за микровълнова Tommee Tippee Комплект за кърмене със стерилизатор за микровълнова Tommee Tippee
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee, със стерилизатор за микровълнова, съдържа всички необходими продукти за стерилизиране, изцеждане на кърма и хранене на бебето.ХарактеристикиМек силиконов уплътнител ..
259.00 лв
Без данък:259.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърм, където и да сте.Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебе..
129.00 лв
Без данък:129.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Made for MeОПИСАНИЕИзцеждайте по свой начин с тази компактна, дискретна и лесна за използване ръчна помпа за кърма. Новият ергономичен дизайн пасва удоб..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)