Категории
Количка

Помпи за кърма

Бранд: Philips AVENT
Двойна електрическа помпа за кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.Изключително удобната двойна помпа за изцеждане на кърма е идеална, ако нямат..
549.00 лв
Без данък:549.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to NatureХАРАКТЕРИСТИКИКомфортно изцеждане и удобна употреба, благодарение на уникален силиконов уплътнител на фунията на помпата;Лесно уп..
199.00 лв
Без данък:199.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee Closer to Nature с ръчна помпа за изцеждане на кърма, шишета, контейнери ХАРАКТЕРИСТИКИМек силиконов уплътнител на фунията на помпата подпомага бърз и естествен ..
109.90 лв
Без данък:109.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Характеристики:✔ Мек силиконов уплътнител на фунията подпомага бързия и естествен приток на кърма; ✔ Масажиращите вълнички по уплътнителя създават допълнителен комфорт при изцеждане; ✔ Диафрагмата е и..
65.00 лв
Без данък:65.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
89.00 лв
Без данък:89.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Двойна електрическа помпа Natural Motion Premium - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, по който..
599.00 лв
Без данък:599.00 лв
Единична електрическа помпа Comfort Philips AVENT Единична електрическа помпа Comfort Philips AVENT
не е наличен
Бранд: Philips AVENT
Philips AVENT Електрическа помпа за изцеждане Comfort е разработена за по-голямо удобство и изцеждане на повече кърма по естествен начин!ОПИСАНИЕКогато Ви е удобно и сте отпуснати, кърмата тече по-лес..
267.00 лв
Без данък:267.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Единична електрическа помпа Natural Motion  - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, по който..
289.00 лв
Без данък:289.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Единична електрическа помпа Natural Motion Premium  - вдъхновена от бебето и ефективна за майката.Перфектна комбинация между засмукване и стимулиране на зърното, вдъхновенa от естествения начин, ..
359.00 лв
Без данък:359.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Единична електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Made For MeОПИСАНИЕЕлектрическата помпа за кърма Made for Me е преносима, лека и достатъчно дискретна, за да ви даде увереност и свобода..
289.00 лв
Без данък:289.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Изцеждане на кърма, съхранение и хранене с комплект за кърмене: електрическа помпа Natural Motion + шишета Natural + контейнери VIA + несесер.Идеалният комплект за майки, които планират да кърмят. Ком..
309.00 лв
Без данък:309.00 лв
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)