Категории
Количка

Продукти и аксесоари за кърмене

Бранд: Philips AVENT
Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благода..
63.00 лв
Без данък:63.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Двойна електрическа помпа за кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.Изключително удобната двойна помпа за изцеждане на кърма е идеална, ако нямат..
549.00 лв
Без данък:549.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Диспенсъри за сухо мляко Tommee Tippee, 6 броя в опаковкаХАРАКТЕРИСТИКИИдеални за пътуване и разходкаИзмервате сухото мляко предварителноДиспенсърът се поставя в гърлото на стерилизираното шише, очакв..
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to Nature Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to Nature
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Електрическа помпа за изцеждане на кърма Tommee Tippee Closer to NatureХАРАКТЕРИСТИКИКомфортно изцеждане и удобна употреба, благодарение на уникален силиконов уплътнител на фунията на помпата;Лесно уп..
199.00 лв
Без данък:199.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee Closer to Nature с ръчна помпа за изцеждане на кърма, шишета, контейнери ХАРАКТЕРИСТИКИМек силиконов уплътнител на фунията на помпата подпомага бърз и естествен ..
109.90 лв
Без данък:109.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Контейнери за изцеждане и съхранение на кърма Tommee Tippee Closer to Nature, 60мл, 4 брояХАРАКТЕРИСТИКИКонтейнерите пасват точно на гърлото на шише Tommee Tippee Closer to Nature,  като Ви позво..
12.90 лв
Без данък:12.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Удобен комплект за съхранение на кърма или бебешка храна с контейнери VIA Philips AVENT.Съхранението на кърмата или домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение н..
39.00 лв
Без данък:39.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Крем за овлажняване на зърната Tommee Tippee Made For Me, 40млОПИСАНИЕКрем за овлажняване на зърната Tommee Tippee Made For Me е изработен изцяло от натурални съставки за незабавно успокояване и ..
25.00 лв
Без данък:25.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Компактна кутия за сухо мляко Philips AVENT предлага удобно съхранение на сухото мляко по време на пътуване или разходка.ХАРАКТЕРИСТИКИТрите отделения на купата събират достатъчно сухо мляко, за предв..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Характеристики:✔ Мек силиконов уплътнител на фунията подпомага бързия и естествен приток на кърма; ✔ Масажиращите вълнички по уплътнителя създават допълнителен комфорт при изцеждане; ✔ Диафрагмата е и..
65.00 лв
Без данък:65.00 лв
Подплънки за кърмачки Tommee Tippee Closer to Nature, 50 броя Подплънки за кърмачки Tommee Tippee Closer to Nature, 50 броя
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Еднократни подплънки за кърмачки Tommee Tippee, 50 брояХАРАКТЕРИСТИКИУлтра-абсорбиращи;Прилягат добре;Тънки и дискретни;Копринено меко покритие;Не се изплъзват;Дишаща материя;Индивидуално опаковани;СЪ..
14.90 лв
Без данък:14.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)