Категории
Количка

Продукти и аксесоари за кърмене

Бранд: Philips AVENT
Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благода..
63.00 лв
Без данък:63.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Диспенсъри за сухо мляко Tommee Tippee, 6 броя в опаковкаХАРАКТЕРИСТИКИИдеални за пътуване и разходкаИзмервате сухото мляко предварителноДиспенсърът се поставя в гърлото на стерилизираното шише, очакв..
19.90 лв
Без данък:19.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Удобен комплект за съхранение на кърма или бебешка храна с контейнери VIA Philips AVENT.Съхранението на кърмата или домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение н..
39.00 лв
Без данък:39.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Крем за овлажняване на зърната Tommee Tippee Made For Me, 40млОПИСАНИЕКрем за овлажняване на зърната Tommee Tippee Made For Me е изработен изцяло от натурални съставки за незабавно успокояване и ..
27.90 лв
Без данък:27.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Компактна кутия за сухо мляко Philips AVENT предлага удобно съхранение на сухото мляко по време на пътуване или разходка.ХАРАКТЕРИСТИКИТрите отделения на купата събират достатъчно сухо мляко, за предв..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Силиконови протектори за зърна Philips AVENT, размер М (21 мм) се грижат за гърдите и защитават възпалените зърна.Бебето може лесно да засуче през тях и да създаде вакум. Налични и в размер S (15..
21.90 лв
Без данък:21.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Силиконови протектори за зърна Philips AVENT, размер S (15 мм) се грижат за гърдите и защитават възпалените зърна.Бебето може лесно да засуче през тях и да създаде вакум. Налични и в размер M (21 мм)...
21.90 лв
Без данък:21.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Силиконови протектори за зърна Tommee Tippee Closer to Nature, 2 брояОПИСАНИЕНевероятно е да кърмите своето бебе, но не винаги е лесно. Когато времената станат трудни, може да искате да изпробвате наш..
19.90 лв
Без данък:19.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Стерилизирайте в движение с торбички за стерилизация Philips AVENT.Торбичките за микровълнова печка Philips Avent са бърз, лесен и ефективен начин да гарантирате, че винаги имате стерилни бебешки бути..
29.00 лв
Без данък:29.00 лв
Торбички за съхранение на кърма Philips AVENT,180 мл, 25 бр. Торбички за съхранение на кърма Philips AVENT,180 мл, 25 бр.
най-продаван
Бранд: Philips AVENT
Торбички за съхранение на кърма Philips AVENT за съвършена защита за кърмата ви.Безопасно и сигурно съхранение на кърма, суперхраната за вашето бебе. ХарактеристикиТорбички за съхранение на кърма..
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Торбички за съхранение на кърма Tommee Tippee Made for Me, 350мл, 36 брояПредварително стерилизираните торбички за съхранение на кърма Tommee Tippee позволяват директно ползване. Можете да излеете изц..
29.90 лв
Без данък:29.90 лв
Показани 1 от 12 | 55 (5 Страници)