Категории
Количка

Хигиенни комплекти

Бранд: BioSynex Visiomed
Хигиенен комплект с необходимите аксесоари за бебешкия тоалет.Комплектът съдържаДигитален термометър с мек връх и цветна светлинна индикация за температурата.Аспиратор за нос.Четка за коса.Четка за зъ..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Бранд: Safety1st
Комплект с хигиенни принадлежности за бебе (8 части) Safety 1st съдържа всичко необходимо за хигиената на мъничето в първата годинкаОПИСАНИЕДигитален термометър с мек връх – Може да се използва в уста..
43.00 лв
Без данък:43.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Резервна касета за хигиенен кош за памперси Tommee Tippee Sangenic Simplee, 3 брояХарактеристикиПрактичната касета Simplee се използва, когато наличният Ви филм с торбички е вече изчерпан.Обемът на ця..
39.80 лв
Без данък:39.80 лв
Бранд: Tommee Tippee
Комплект хигиенни принадлежности за бебе в удобен несесер Tommee Tippee Closer to NatureХигиенен комплект Tommee Tippee съдържа девет основни продукта за грижа за Вашето бебе, всички съхранявани в удо..
69.00 лв
Без данък:69.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Ефективен начин за предпазване от неприятната миризма на мръсни пелени - хигиенен кош за памперси Sangenic Tec поддържа дома свеж и чист благодарение на хигиеничния начин за изхвърляне на използвани п..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Бранд: Safety1st
Комплект с принадлежности SAFETY 1st за здравето и поддържане на хигиената на новороденото бебе.Хигиенният комплект SAFETY 1st съдържа основни принадлежности, необходими за тоалета на бебето вкъщи или..
35.00 лв
Без данък:35.00 лв
Ластик за коса против въшки и гниди за деца над 3 години.Ластикът против въшки Magnien е 100% ефективен продукт за превотвратяване заразяването с въшки и гниди по главите на деца и възрастни. Натуралн..
10.50 лв
Без данък:10.50 лв
Комплект с хигиенни принадлежности за бебе от 6 части Safety1st Комплект с хигиенни принадлежности за бебе от 6 части Safety1st
не е наличен
Бранд: Safety1st
Комплектът SAFETY 1st съдържа основните хигиенни принадлежности, които са ви небходими да носите със себе си, където и да отидете.Събрани са в стилен несесер с цип, за да съхранявате всичко безопасно ..
23.00 лв
Без данък:23.00 лв
Комплект грижа за бебето Philips AVENT Комплект грижа за бебето Philips AVENT
не е наличен
Бранд: Philips AVENT
Компактен и удобен за носене комплект за грижата на бебето Philips AVENT.Съдържа всичко необходимо, за да поддържате хигиената и здравето на мъничето от ден 1. Идеален за пътуване.Характеристики ..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)