Звуковочестотна четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean Smart черна, HX9903/13

499.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips Sonicare
Код на продукта: SC.HX9903/13
Наличност Изчерпан

Звукочестотна четка за зъби DiamondClean Smart Philips Sonicare се грижи за здравето на Вашите венци, дълбокото почистване и красивата Ви усмивка по иновативен и елегантен начин.
Четката предлага:

✔ Персонализирано обучение
✔ Интелигентни сензори на накрайника
✔ Интелигентно разпознаване на накрайника
✔ 4 режима на почистване и 3 степени на интензивност

Звуковочестотна четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean Smart черна, HX9903/13

Интелигентна звукочестотна четка за зъби Philips Sonicare DiamondCleanSmart за красива и сияйна усмивка, по-добро здраве на венците и идеално почистване.

✔ За дълбоко почистване и премахване на до 10 пъти повече плака поставете глава Sonicare Premium Plaque Defence само с едно щракване на дръжката на четката. С помощта на меките гъвкави страни на главата, косъмчетата се адаптират към формата и повърхността на всеки зъб за 4 пъти по-добър контакт*** и премахват до 10 пъти повече плака от труднодостъпните зони*.
✔ Поставете главата Sonicare Premium Gum Care за нежна грижа към венците, за до 7 пъти по - добро здраве само за 2 седмици. Нейният малък размер и насочените към линията на венците косъмчета, осигуряват нежно, но едновременно ефективно почистване по линията на венците, където започва заболяването на венците. Клинично е доказано, че осигурява до 100% по-малко възпаление на венците* и до 7 пъти по-здрави венци само за две седмици.*
✔ Поставете главата на четката за зъби Sonicare Premium White за премахване на повърхностни петна и разкрийте своята най-бяла и сияйна усмивка. Със своите гъсто разположени централни косъмчета за отстраняване на петна, клинично доказано е, че премахва до 100% повече петна само за три дни.**

✔ Вашето персонализирано приложение, свързано с четката, ще ви напомня да обърнете специално внимание при почистване на  проблемните зони, посочени от Вашия стоматолог. Благодарение на  интелигентния сензор за местоположение вие винаги ще знаете къде сте минавали с четката и къде не сте. Функцията TouchUp на приложението ще Ви покаже пропуснатото място,а след това можете да се върнете за повторно изминаване.

✔ Следенето в реално време на приложението Philips Sonicare Ви позволява да разберете кога сте постигнали пълно почистване.

✔ Вграденият сензор за интензитет на четкане в дръжката нежно напомня да намалите динамиката, ако натискът е прекалено голям. Светлинният пръстен в края на дръжката ще започне да мига като елегантно напомняне за намаляване на натиска.По този начин можете да подобрите техниката си и да се насладите на по-нежно и по-ефективно почистване.
✔ Микрочип в четка DiamondClean Smart избира най-добрия режим спрямо главата, която използвате. Например поставете глава за грижа за венците и вашата четка за зъби ще избере оптималния режим и интензитет, за да осигури нежна, но същевременно ефективна грижа за Вашите венци.
✔ Четката за зъби следи колко продължително и колко силно сте четкали с всяка глава, а когато настъпи време за смяна ще ви извести. Срока на експлоатация на главите на четката може да наблюдавате и в приложението на Philips Sonicare.

✔ Избирете най-подходящият за Вас режим между 4 режима и 3 настройки на интензивност: 

Clean за изключително ежедневно почистване;

White+ е за премахване на петна

Deep Clean+  за освежаващо дълбоко почистване

Gum Health за нежно, но същевременно ефективно почистване на венците

✔ Пълното зареждане на четката, при редовно използване Ви осигурява двуседмичен живот на батерията..

Зареждането е лесно и удобно. Просто поставете четката в елегантната зареждаща чаша, която се вписва стилно във Вашата баня и може да се използва като чаша за изплакване.

Съхранението на четката по време на път е стилно и хигиенично с помощта на елегантния калъф за пътуване.

Съдържание: 

1 бр. дръжка за четка DiamondClean Smart - черна

1 бр. стандартна глава C3 PremiumPlaqueDefence - черна

1 бр. стандартна глава W3 PremiumWhite - черна

1 бр. стандартна глава G3 PremiumGumCare - черна

3 бр. предпазни капачки за хигиенично пренасяне

1 бр. основа-зарядно устройство

1 бр. чаша-основа за поставяне върху зарядната основа

1 бр. луксозна кутия за пътуване - черна

*Гаранцията от 2 години се удължава с +1 година и важи след регистрация на уреда на https://www.philips.bg/ до 90 дни след покупката.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.