Гребен против въшки Zap'X Visiomed, VM-03007

45.00лв.
Производител:Visiomed
Код на продукта: VM-03007
Наличност Налично

Борбата с нашествие от въшки при децата е цяла война. Традиционните методи обикновено са ефективни, но мръсни за детето, родителите и останалата част от семейството, а и не са ефективни за премахване на гнидите.

Разработеният от лабораториите на Visiomed®  гребен е новост за борба с гнидите.

Зъбите на  Zap’X C200 имат спираловидна тръбна структура и закривена глава. Тази иновация предлага 100% ефективност специално за премахването на гнидите. Благодарение на иновативната форма на гребена, гнидите се разделят, откъсват и премахват от косата по време на разресване по естествен начин, за да се предпазят косата и скалпа.

Гребенът е ефективна алтернатива на кремовете, шампоаните и другите медицински процедури, които понякога са вредни за детето след неколкократна употреба.

Той е лесен и ефективен за употреба и безопасен за скалпа и косата, както и абсолютно безболезнен и неинвазивен дори за малки деца.

Гребен против въшки Zap'X Visiomed, VM-03007

Visiomed Гребен против въшки Zap X е верен съюзник срещу борбата с малките гадини - въшки и гниди. Тъй като вторите се оказват по-голяма мъка, както за децата, така и за родителите, гребенът ще ги унищожи на 100%.

Представлява много на брой малки спираловидни тръбички със заоблени върхове, които разкъсват гнидите, като ги улавят. Процедурата се извършва без мазила или препарати, като само се реши малък кичур коса от корените до върха. Може да го прилагате, както на влажна, така и на суха коса. Дръжката е удобна с ергономична форма.

Често традиционните методи нараняват кожата на скапла, която при децата е особено чувствително и това оказва влияние след време. Гребенът е напълно безопасен за здравето на детето! 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ново