Електронен гребен против въшки Zap'X Z101 Visiomed, VM-03006

47.00лв.
Производител:Visiomed
Код на продукта: VM-03006
Наличност Налично

Борбата с нашествие от въшки при децата е цяла война. Традиционните методи обикновено са ефективни, но мръсни за детето, родителите и останалата част от семейството.

Разработеният от лабораториите на Visiomed® електронен гребен против въшки е ефективна алтернатива на кремовете, шампоаните и другите медицински процедури, които понякога са вредни за детето след неколкократна употреба.

Гребенът X100 е специално разработен за борба с въшките и гнидите. Той е лесен и ефективен за употреба и безопасен за скалпа и косата, както и абсолютно безболезнен и неинвазивен дори за малки деца. Зъбите на гребена произвеждат електричество с напрежение 100 волта, когато попадне в контакт с паразитите и ги убива веднага, докато за човека не се усеща. Тъй като не се използва активно вещество, гребенът може да се използва многократно.

Електронен гребен против въшки Zap'X Z101 Visiomed, VM-03006

Visiomed Гребен против въшки Zap X Z100 е верен съюзник срещу борбата с малките гадини - въшки и гниди. Тъй като вторите се оказват по-голяма мъка, както за децата, така и за родителите, гребенът ще ги унищожи на 100%.

Представлява много на брой малки спираловидни тръбички (зъбци) със заоблени върхове, те произвеждат електричесто с напрежение 100V, като унищожават всичко по пътя си, а за човека е напълно безболезнено. Процедурата се извършва без мазила или препарати, като само се реши малък кичур коса от корените до върха. Прилага се само на суха коса! Дръжката е удобна с ергономична форма. 

Често традиционните методи нараняват кожата на скапла, която при децата е особено чувствително и това оказва влияние след време. Гребенът е напълно безопасен за здравето на детето! Както и е подходящ за употреба от цялото семейство.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ново