Комплект за съхранение на бебешка храна VIA Philips AVENT, 00A.0472.001

59.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips AVENT
Код на продукта: 00A.0472.001
Наличност Налично

Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. 

Без опасност храната или напитката да се разлее от контейнера по време на пренасяне, благодарение на капачките с винт.

Контейнерите могат лесно да се надписват и замразяват във фризер. Спестяват място в хладилника, благодарение на възможността да бъдат стабилно подредени един върху друг.

Лъжичка Philips AVENT, проектирана за периода на преход към самостоятелно хранене, е с дълга неплъзгаща се дръжка, удобна за хващане както от родителите, така и от детете.

Комплект за съхранение на бебешка храна VIA Philips AVENT, 00A.0472.001

Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. 

Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение на капачките с винт няма опасност храната или напитката да се разлее при пренасяне. Контейнерите могат да се подредят стабилно един върху друг, спестявайки място в хладилника. Имат възможност да бъдат лесно надписани и замразени във фризера. 

*Контейнерите са подходящи за многократна употреба. Когато започнат да дават някакви признаци на изхабяване спрете употребата и ги изхвърлете. 

*Подходящи за използване в стерилизатор. Прочетете внимателно инструкциите. *Съвместими с помпи за изцеждане Philips AVENT и биберони Philips AVENT. Изцедете кърмата си директно в контейнерите, с помощта на адаптор (не е включен в комплекта). 

Включена е лъжичка Philips AVENT, специално проектирана за периода на преход към самостоятелно хранене. Лесна за хващане от малки ръчички, с неплъзгаща се дръжка. Може да се използва в съдомиялна машина. Подходяща за деца над 6м+.

Съобразен с EN 14350, EN 14372. 

Съдържание: 10 контейнера за съхранение 180мл., 10  контейнера за съхранение  240мл., 20 капачки, 1 лъжичка за хранене, книжка с рецепти. 

Състав: полипропилен, TPE. Не съдържа BPA.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.