Категории
Количка

Аксесоари за колички

Бранд: Mountain Buggy
Осигурете перфектна защита за бебето в кош за новородено Mountain Buggy Plus Duet.ХАРАКТЕРИСТИКИПредпазва децата в количката от дъжд и вятър.Удобен както за легнало положение, така и в режим на наклон..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Safety1st
Раница Safety1st позволява лесно и удобно да съхранявате и пренасяте бебешките принадлежности.Тя разполага със 17 отделения за всички вещи на бебето. В комплекта са включени и практични аксесоари, нео..
119.00 лв
Без данък:119.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Слънчобран и комарник за количка за близнаци DuetПерфектната слънцезащита, от която вашето бебе се нуждае. Мрежесто покривало, което осигурява защита от слънце, вятър и насекоми, осигурявайки на вашет..
189.00 лв
Без данък:189.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Удобна двойна чанта за количките Mountain Buggy Duet или други колички за близнаци, с подложка за преповиване и множество удобни джобове с цип, както и халки за закачване на дръжката на количката. Ха..
199.00 лв
Без данък:199.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Дъждобран за приятни разходки с количка Smart v3.6 Phil and Teds, дори и в лошо време  ХарактеристикиВодоустойчив дъждобран.Специално оразмерен за максимална пропускливост на въздух.Комплектът вк..
69.00 лв
Без данък:69.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Кдобство и комфорт с комплект дъждобран + слънчобран Go.ХарактеристикиСлънчобран Предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи.Пропуска въздуха и спира буболечките.Слънчобранът е изработен ..
78.00 лв
Без данък:78.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Комплект слънчобран и дъждобран за столче за кола PT Alpha и MB Protect.ХарактеристикиСлънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките. Изработен ..
67.00 лв
Без данък:67.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Ултра лек и дълъг преносим кош за новородено и легълце за количката в едноХарактеристики Широко-отварящи се ципове за лесен достъп до бебето.Омекотена основа за комфортен сън.Идеален за пътуване като ..
136.00 лв
Без данък:136.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Подвижен кош Nest 2в1 Phil&Teds е лек и удобен кош за новородено, който може да се пренася и/или ползва като чанта. За по-лесен достъп има широко отварящи се ципове. Основата е омекотена, което по..
197.00 лв
Без данък:197.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Phil and Teds Подложка за седалка за детска количка, подходяща за модели Go, Smart, Dot, Dash, Sport, VoyagerХарактеристикиУдобна и мека подложка за количка Phil&Teds, с която лесно можете да подд..
49.00 лв
Без данък:49.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Подложка за седалка от агнешка кожа LambskinКомфортни разходки навън с нов модерен облик на количката, придаден от подложката за седалка от агнешка кожа. Доказани ползи за здравето: новородени бе..
179.00 лв
Без данък:179.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Поставка за чаша или шише за шасито на колички Mountain BuggyХАРАКТЕРИСТИКИПоставка за чаша/шише за количка Mountain Buggy е съвместима с шаси. Поставя се и се сваля лесно от шасито на количката,..
39.00 лв
Без данък:39.00 лв
Показани 1 от 12 | 93 (8 Страници)