НачалоСписък с желания (0)ПрофилКошницаПлащане

Ваучери

 

Подарете ваучер за покупка в магазин Averoom.bg на определена от вас

Искате  да изненадате приятно ваш близък, приятел или бизнес партньор?

Подарете му електронен ваучер за покупка в нашия магазин на определена от вас сума, който ще бъде изпратен на посочения получател и той ще може да си избере от нашите продукти и да го осребри веднага!

Ако искате Вашият подарък да бъде още по-специалн, може да изберете едно от нашите предложения за ваучер на стойност 50лв, 100лв, 200лв комбиниран с оригинална картичка, ваучерът ще бъде изпратен с куриер на посочен от Вас адрес. За Вас остава удоволствието да го подарите.

Ваучерът може да бъде разменен за всички продукти, които предлага интернет магазин Averoom.bg, съответстващи на неговата парична равностойност.

Ако сумата на ваучера е по-малка от цената на избрания продукт, то разликата се доплаща от клиента.

Ако сумата на ваучера е по-голяма от цената на избрания продукт, то клиентът може да закупи допълнителен продукт от Averoom.bg със стойността на остатъка от ваучера. В случай, че клиентът не желае да се възползва от предложението, остатъкът не се възстановява.

Закупуването на продукти с ваучера става само след регистрирането му в интернет магазина Averoom.bg, при което той бива разменен за съответния продукт или услуга. 

Ваучерът важи за еднократна покупка.

Averoom.bg не носи отговорност за изгубени ваучери.

Ваучерът не може да бъде заменян за парична равностойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент. 

Изненадате приятно ваш близък, приятел :)