НачалоСписък с желания (0)ПрофилКошницаПлащане

Идеи за подарък

 

Няколко оригинални и полезни идеи за детски подаръци

Подаръци почти винаги се избират трудно, а за новородено – още по-трудно. Когато дойде времето да купувате подарък за новороденото, може директно да се допитате до родителите, особено, ако са ви близки приятели. Навярно дори ще им направите услуга, вероятно имат дълъг списък с неща, които предстоят да бъдат купени. Някои родители си пожелават съвсем обикновени и най-вече практични неща – памперси, шишенца за хранене, бебешки дрешки и т.н, но ако все пак сте готови да похарчите малко повече пари за по-интересен и оригинален подарък, може да разгледате нашите предложения.

Комплект за новородено - удобен комплект за новородено, включва 2 броя шишета 125ml с биберони 0м+, 2 броя шишета 260 m с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.

Стерилизатор – полезен подарък за всяка майка. Всички уреди за хранене на бебето трябва да се пазят чисти, защото това е изключително важно за неговото здраве. Може да изберете както електрически, така и микровълнов стерилизатор. Всички те са компактни и лесно преносими.

Уред за готвене на пара и блендер – идеален за направата на здравословна, домашно приготвена храна за бебета. Изключително полезен подарък за бебе.

Уред за затопляне на храна - бърз и безопасен начин за затопляне на изцедена кърма, шишета и бурканчета с бебешка храна. Ако семейството често пътува или е на място, където няма микровълнова или друга печка, този уред би бил идеалния подарък.

Активна бебешка гимнастика – предлага на бебето разноцветен и интригуващ нов свят за откривателство и игра по гръб или по корем през 3 етапа от бебешкото развитие – лежащо по гръб, по корем и свободно седящо. Развива мускулите на краката, насърчава вдигането на главата и укрепва врата и раменете.

Кошара или шезлонг за бебе – предлаганите модели и варианти са толкова много, че бихте могли да се объркате. Съветваме ви да се консултирате с родителите, какъв цвят и модел предпочитат.

Музикална въртележка за детско креватче или кошарка – нещо много необходимо от 2-ри до 5-ти месец. Движението на играчките ще се хареса на бебето, докато заспива. Разработени, за да подпомагат визуалното проследяване и звуковото възприятие.

Ваничка за къпане – ваничката е необходима още от първия ден вкъщи, повечето родители купуват преди да се роди бебето. Ако решите това да е подаръкът, попитайте дали не са се сдобили вече с ваничка и не забравяйте да я занесете веднага, щом се приберат вкъщи.

Столче за кола – безспорно необходима вещ. Препоръчваме ви да се консултиреате с родителите какъв цвят и модел предпочитат.

Бебефон – бебефонът осигурява известно спокойствие за родителите и тази вещ вече не е лукс. Повечето бебефони имат сензор за температура и влажност с регулируеми настройки за сигнализация което позволява следенето на климата в стаята на бебето.

Дъска за спомени и отпечатък с боички - оригинална рамка която събира снимки на бебето, рисунки и други спомени. Лесно за правене, както и за пренареждане! Можете да се добави отпечатък с боя от крачето или ръчичката на бебето, за да персонализирате дъската за спомени.

Детски метър с отпечатъци - великолепен подарък и уникален спомен. Маркира етапите в развитието на бебето с отпечатъци на ръцете и снимки в 5-те рамки, които се съдържат в метърчето. Индивидуална украса за стаята на бебето.

Baby Art Комплект 1-ва Година - оригинално решение за създаване на очарователен спомен от първата година на бебето с помощта на 12 снимки и отпечатък от крачето или ръчичката му.

Къщичка за спомени - великолепен подарък и уникален спомен. Помага на детето да се научи на самостоятелност, докато играе, и да се отдели от любимите си предмети, като в същото време ги държи близо до себе си.

Магична кутия BABY ART - пази завинаги спомена за малките ръчички или крачета на бебчето. Великолепен подарък и уникален спомен!

• Ваучер за подарък - може да изберете едно от нашите предложения за ваучер на стойност 50лв, 100лв, 200лв комбиниран с оригинална картичка, или да изпратете електронен ваучер на определена от вас сума.

Това са само малка част от нещата с които бихте могли да изненадате вашите близки и приятели. Все пак ако нямате възможност за големи подаръци, винаги може да се насочите към купуването на биберони, залъгалки, играчки за дъвчене, пеещи играчки, различни дрънкалки, бебешки книжки, бебешки дрешки и обувки. Разгледайте нашите продукти, ние сме сигурни че каквото и да изберете ще бъде прекрасен подарък и разбира се, не забравяйте и картичка за бебето за добре дошло :)

Изненадате приятно ваш близък, приятел :)

Изненадате приятно ваш близък, приятел :)