Комплект 1-ва Година Trendy Baby Art, BA-00033

59.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Baby Art
Код на продукта: BA-00033
Наличност Налично

С комплекта за първата година Baby Art можете лесно да направите прекрасен сувенир от първата година на бебето си. Заедно с идеалния отпечатък на крачето или ръчичката можете да поставите и снимка за всеки месец до първия рожден ден. 
Лесно, бързо и без да изцапате наоколо. Включена е висококачествена дървена рамка.

Комплект 1-ва Година Trendy Baby Art, BA-00033

Baby Art Комплект 1-ва Година - Modern Trendy запазва завинаги споменът от изминалите прекрасни 12 месеца.Възможност да запечатате всеки един месец в дванайсетте клетки на комплекта.Както и да отпечатате или крачето, или ръчичката на детенцето.

Продуктът е 100% безопасен за детето!

Изключително лесно за изработка, не е нужно изпичане или използване на странични материали.Можете да коригирате отпечатъка, преди да е засъхнал, ако не Ви допада.

За да е перфектен отпечатъкът ще са Ви нужни едва 2 минути (без времето за изсъхване).

Комплектът съдържа: материал за два отпечатъка, дървена рамка, двустранно паспарту, 2 парчета двойнозаепваща лента, малка точилка, инструкции.

Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин.Освен, че запазвате миговете с Вашето детенце, продуктите лесно ще се впишат и във Вашия дом.

Modern Trendy серията Ви предлага свежи и съвременни елементи, които запазват спомена от Вашето бебче и подхождат на всяко съвременно обзавеждане.Серията включва дървени рамки със заоблени ръбове за снимки, отпечатъци и отливки на бебето.Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.