Играчка възглавница и одеяло за път Поспаланковци Trunki, TR-0406

49.99лв.
Производител:Trunki
Код на продукта: TR-0406
Наличност Налично

Поспаланковците са иновативен приятел, който съчетава възглавничка и одеялце за подремване по време на път. Само разкопчайте ципа на калъфчето с форма на симпатично животинче и ще откриете поларено одеялце и здрава надуваема възглавничка. Одеялцето има симпатична физиономия и играе ролята на джобче, така че играчките също да се завият и да поспят. Включеният държач Trunki Grip™ закача одеялцето за възглавничката, за да са спокойни родителите, че няма да се плъзне и да падне и така детето да остане отвито.

Размери на възглавничката: 26 х 21 х 7,5 см
Размери на одеялото: 70 х 90 см

Играчка възглавница и одеяло за път Поспаланковци Trunki, TR-0406

Trunki Възглавница и одеяло за път Поспаланковци - Сини е сладко, цветно животинче, което ще се грижи за спокойният и уютен сън по време на път. Представлява глава на животинче с цип, което в себе си е събрало меко поларено одеалаце и здрава, надуваема възглавничка. 

Одеалцето има симпатична муцунка, която всъщност е джобче за любимата играчка. В единия край на възглавничката е специалния Trunki grip - държач, който няма да позволява на одеалото да се плъзне надолу и детето да остане отвито.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.