Категории
Количка

Уреди за затопляне на храна

Уред за затопляне на храна Premium Philips AVENT Уред за затопляне на храна Premium Philips AVENT
най-продаван
Бранд: Philips AVENT
Уред за затопляне на бебешки шишета, кърма и пюрета Premium Philips AVENT.Равномерно затопляне до идеалната температура и запазване качеството на кърмата! Без горещи петна в кърмата, поради постояннот..
119.00 лв
Без данък:119.00 лв
Бранд: Philips AVENT
Уред за затопляне на бебешка кърма и пюрета с бърза функция Philips AVENTИзползва щадяща технология, която равномерно затопля кърмата само за 3 (1) минути, без да оставя горещи петна.Предимства н..
79.00 лв
Без данък:79.00 лв
Tommee Tippee Електрически уред за затопляне на храна Easi-warm Tommee Tippee Електрически уред за затопляне на храна Easi-warm
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
✔ Електрическият уред за затопляне на храна затопля всичко, от кърма до бебешка храна, като запазва важните хранителни вещества;✔ Времето за затопляне зависи от обема на затопляната храна и началната ..
105.00 лв
Без данък:105.00 лв
Електрически уред за затопляне на храна Tommee Tippee Closer to Nature Електрически уред за затопляне на храна Tommee Tippee Closer to Nature
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Електрически уред за затопляне на кърма и бебешка храна Tommee Tippee Closer to NatureОПИСАНИЕЕлектрическият уред за затопляне на храна затопля всичко, от кърма до бебешка храна, като запазва важните ..
79.00 лв
Без данък:79.00 лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)