Категории
Количка

Лигавници

Двустранен текстилен лигавник Closer to Nature Tommee Tippee Двустранен текстилен лигавник Closer to Nature Tommee Tippee
0м+ не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Двустранен текстилен лигавник  Closer to Nature  Tommee Tippee с  уникална абсорбираща повърхност.Супер меката материя,  деликатна към детската кожа. предпазва мъничето с..
14.90 лв
Без данък:14.90 лв
Комплект лигавници за еднократна употреба 20 бр. Tommee Tippee
не е наличен
Бранд: Tommee Tippee
Комплект лигавници за еднократна употреба Tommee Tippee. Характеристики:специален дизайн, удобен за вкъщи или на път;прегъващ се долен край за съхранение на отпадъците;непромокаем гръб предпазва ..
11.90 лв
Без данък:11.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Лигавник за хранене, който предпазва вашето мъниче от изцапване.Храненето на бебето може да е истинска бъркотия, но това не е проблем, когато използвате този практичен и удобен лигавник! Яркият о..
13.90 лв
Без данък:13.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Лигавник за хранене, който предпазва вашето мъниче от изцапване.Храненето на бебето може да е истинска бъркотия, но това не е проблем, когато използвате този практичен и удобен лигавник! Яркият ц..
13.90 лв
Без данък:13.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Текстилен лигавник с гирзалка изключително мек текстил, нежен към бебето и ефикасен при попиване.Предпазва мъничето сухо и чисто, като същевременно прикрепената гризалка успокоява чувствителните детск..
19.90 лв
Без данък:19.90 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)