Категории
Количка

Friendly Organic

Марката Friendly Organic® е основана от опитен екип с мисия да предпази семействата от вредните химикали, използвани в повечето продукти за почистване и лична хигиена. Friendly Organic® предлага здравословни, екологични алтернативи за почистване на домове и за всяка повърхност, с която вашето мъниче ще влезе в контакт, дори домашния любимец на семейството. Подходящи за ежедневна употреба във всеки дом с деца от всички възрасти...и възрастни също.
Бранд: Friendly Organic
Крем против подсичане Friendly Organic - омекотява и успокоява деликатната бебешка кожа.Крем против подсичане с органично масло от ший, 100мл, FRIENDLY ORGANIC® (ФРЕНДЛИ ОРГАНИК) е богат на цинков окс..
9.52 лв 11.90 лв
Без данък:9.52 лв
Бранд: Friendly Organic
Friendly Organic Натурален сапун за ръце подходящ за чувствеителна кожа. ОРГАНИЧЕН САПУН ЗА РЪЦЕ, без аромат, 500 мл, FRIENDLY ORGANIC® за ежедневна употреба. С чисти, растителни и ефективни съставки ..
11.90 лв
Без данък:11.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Натурален сапун Friendly Organic ежедневно се грижи за по-меката и добре хидратирана кожа.Органичен сапун за ръце с екстракт от органичен ориз FRIENDLY ORGANIC® (Френдли Органик) нежно почиства кожата..
11.90 лв
Без данък:11.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Органична белина на прах 500 гр Friendly Organic.Органичен препарат за отстраняване на петна Friendly Organic®  (Френдли Органик) е прахообразен кислороден агент за ефективно почистване на бяло и..
9.90 лв
Без данък:9.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Мек и деликатен продукт, който се грижи за косата и скалпа.Специалният органичен шампоан за възрастни с органичен овес Friendly Organic ® (Френдли Органик), с помощта на органично маслиново масло и па..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Органична бебешка паста за зъби, 50 мл, Friendly Organic - за чисти и здрави зъбки.Органична бебешка паста за зъби със 100% ХРАНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ, МАЛИНА, 50мл, FRIENDLY ORGANIC® (Френдли Органик) е н..
7.12 лв 8.90 лв
Без данък:7.12 лв
Бранд: Friendly Organic
Friendly Organic Бебешки сапун, който успокоява и хидратира сухата кожа, като й придава по-млад и сияен вид. Нежно и деликатно почиства кожата, без да я пресушава или да нарушава естествения баланс на..
5.52 лв 6.90 лв
Без данък:5.52 лв
Бранд: Friendly Organic
Бебешки шампоан за нежно и деликатно измива бебешката коса и скалп. БЕБЕШКИ ШАМПОАН С ОРГАНИЧЕН ОВЕС, БЕЗ АРОМАТ Friendly Organic (Френдли Органик) е едновремнно бебешки органичен шампоан и душ г..
11.12 лв 13.90 лв
Без данък:11.12 лв
Бранд: Friendly Organic
Бебешко органично олио с органични съставки.Бебешко органично олио Friendly Organic® (Френдли Органик), произведено на базата на естествени съставки, е идеално за грижа и масаж на бебешката кожа. ..
14.90 лв
Без данък:14.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Friendly Organic Концентриран гел за пране на бебешки дрехи с омекотител - с неутрално рН.Органичен концентриран гел за пране на бебешки дрехи с омекотител Friendly Organic®  (Френдли Органик) Fr..
32.90 лв
Без данък:32.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Гел за пране на бебешки дрехи с омекотител - с магнолия.Органичен концентриран гел за пране на бебешки дрехи с омекотител Friendly Organic®  (Френдли Органик) Magnolia (Магнолия) е с неутрално рН..
32.90 лв
Без данък:32.90 лв
Бранд: Friendly Organic
Натурален сапун Friendly Organic ежедневно се грижи за по-меката и добре хидратирана кожа.Органичен сапун за ръце с екстракт от лайка FRIENDLY ORGANIC® (Френдли Органик) нежно почиства кожата на ръцет..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)