Двойна електрическа помпа Comfort Philips Avent, 00A – 0539

549.00лв.
Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Philips AVENT
Код на продукта: 00A-0539
Наличност Налично

✔ По-удобна позиция за изцеждане – без необходимост от навеждане напред;
✔ Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране естествения приток на кърма;
✔ Естествено оформен биберон Natural за по-лесно комбиниране на хранене с шише и кърмене;
✔ Избор от лесни настройки – нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане;
✔ Повече кърма за по-кратко време – едновременното изцеждане на двете гърди.

Двойна електрическа помпа Comfort Philips Avent, 00A – 0539

Новата Електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.
✔ По-удобна позиция за изцеждане – За разлика от други помпи за кърма, с новата Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето.
✔ Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране – емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT вече има нова мека и топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърмата.
✔ Естествено оформен биберон за по-лесно хранене – В комплекта на помпата е включен новият биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише.
✔ Избор от лесни настройки – предлага нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане.
✔ Повече кърма за по-кратко време – едновременното изцеждане на двете гърди е доказано по-ефективно и може дори да спомогне да произвеждате повече кърма
✔ Philips AVENT помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимството да се хранят с кърма по-дълго време.
Съдържание: 1 бр. Електрически мотор, 2 бр. Помпа за изцеждане с 2 уплътнителя, 2 основи/капак за фунията при пренасяне/пътуване, 2 Шише та Philips AVENT Natural 125мл, 2 Биберона за новородено Natural 0м+, 2 запечатващи диска,  Инструкция за употреба, Удобна чанта за пренасяне 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.