Категории
Количка

Чинии, купи, прибори

Бранд: Philips AVENT
Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благода..
63.00 лв
Без данък:63.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Лесни за съхранение купички за храна Tommee Tippee.Подреждат се една в друга и спестяват ценно място за съхранение. Предназначени да направят храненето лесно и с по-малко бъркотия. Можете да ги измиет..
22.90 лв
Без данък:22.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Храненето навън е лесно с купите за храна с непротичащ капак и лъжица Tommee Tippee!Вашето бебче вече е готово да замени шишето с хранене с лъжица. Тези цветни купички са идеален спътник в храненето у..
22.90 лв
Без данък:22.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Лъжици за хранене Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии.Когато бебето е готово да се храни самостоятелно, тези лъжици превръщат хранене..
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Първа лъжица за самостоятелно хранене Tommee Tippee SMUSHEE предлага революционен дизайн за лесно преминаване към самостоятелно хранене.Лъжичката за самостоятелно хранене SMUSHEE е перфектна, ако ваше..
16.90 лв
Без данък:16.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Чисто и подредено сушене на шишета и биберони.Сушилник за шишета и биберони с гъвкав дизайн, подвижна тава за отцеждане и място за съхранение на шишета от всякакъв размер.  Може да изпозлвате за ..
45.00 лв
Без данък:45.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Термосензорните лъжици Tommee Tippee променят цвета си от червен към жълт, ако храната е твърде гореща, за да можете да храните бебето безопасно и спокойно.С Термосензорните лъжици Tommee Tippee вече ..
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Бранд: Philips AVENT
Стерилизирайте в движение с торбички за стерилизация Philips AVENT.Торбичките за микровълнова печка Philips Avent са бърз, лесен и ефективен начин да гарантирате, че винаги имате стерилни бебешки бути..
29.00 лв
Без данък:29.00 лв
Бранд: Hoppop
Чиния за хранене 3-в-1 Dobblo, 4 месеца +Тази чиния за хранене Dobblo 3 в 1 предлага 3 лесни за почистване повърхности. Съдът разполага с подвижна повърхност за лесно почистване и удобна за бързо поха..
11.50 лв
Без данък:11.50 лв
Бранд: Tommee Tippee
Големите контейнери Explora предлагат удобно и лесно съхранение на домашно приготвената бебешка храна. Размерът им е съобразен с нужната порция за първите бебешки хранения: пригответе пюрета в блендер..
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Бранд: Tommee Tippee
Радвайте се на времето за хранене без бъркотията в кухнята със стартови комплект First Tastes!ХарактеристикиВключва всичко необходимо, за да започнете захранването на вашето бебе.Пълен с практични акс..
55.00 лв
Без данък:55.00 лв
Бранд: Tommee Tippee
Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD (1), което предотвратява развитието на мухъл и бактерииХарактеристики:Супер гъвкава основа за нежния бебешки език.М..
17.90 лв
Без данък:17.90 лв
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)