Включете се в  БЕЗПЛАТНОТО предаване "Първи стъпки", организиран от списание КЕНГУРУ със съдействието на фирма IVENTAS, на тема "Рефлукс, регургитация, запек и други леки храносмилателни смущения при кърмачетата".  

В поредния епизод ще гостува доц. д-р Христо Мумджиев, неонатолог, началник неонатологична клиника към УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" - гр. Стара Загора, преподавател по неонатология в Медицински факултет - Стара Загора. Доц. Мумджиев ще разкаже за най-често срещаните леки храносмилателни смущения при бебетата и как да се справяме с тях: рефлукс, запек, регургитация, колики.

Ще получите информация на най-често възникващите въпроси:

  • Докторе, защо повръща/плаче и се присвива/не се изхожда и т.н.?
  • Опасно ли е?
  • Ще мине ли?
  • Какво може да се направи?

Допълнителна тема: "Хранене на новороденото с Tommee Tippee", представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“.

  • Кога? 18 ноември 2021 г., 14 ч.
  • Къде? Онлайн във Facebook  страницата и Youtube канала на списание "Кенгуру".

Ще има и томбола с НАГРАДА, осигурена от фирма IVENTAS и Tommee Tippe: 


Tорбичките за съхранение на кърма Tommee Tippee Closer to Nature са стерилизирани предварително, което позволява да излеете изцедената кърма директно в тях. Специалният двоен уплътнител в горната част на торбичката Ви гарантира, че кърмата няма да изтече или да се разлее. С тях можете да съхраните повече кърма във фризера, защото заемат по-малко място.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е изработен изцяло от натурални съставки!  Незабавно успокоява и поддържа кожата на зърната мека и еластична през целия период на кърмене. Може да се използва при подготовка за кърмене от третия триместър на бременността и да продължите употребата и след раждането.


Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!