Включете се в БЕЗПЛАТНАТА Онлайн лекция на тема “Дишане по време на раждането”, организирана от Училище за родители "МА-МА", със съдействието на фирма IVENTAS.

Да станеш родител е събитие, променящо живота. Купили сте креватче, украсили сте стаята и сте готови да посрещнете новия член на семейството. Но преди да започнете да броите тези 10 малки пръстчета на ръцете и краката, трябва да преминете през най-предизвикателната част от бременността: раждането.

Релаксацията и правилното дишане по време на раждането ще ви помогнат много в целия процес. Добрата техника на дишане увеличава концентрацията на майката и носи така необходимия кислород за нея и бебето. Научете как от акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители "МА-МА":

  • Кога? 24.11.2021 г. от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда, осигурена от фирма IVENTAS и Philips Avent: Philips AVENT Механична помпа за изцеждане на кърма Comfort помага да удължите периода на кърмене на вашето дете. Механичната помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Включете се, ще бъде полезно и интересно!