КУПЕТЕ резервни глави/накрайници за четки за зъби и зъбен душ Philips Sonicare! Избрани модели с 15% НАМАЛЕНИЕ само през април 2022 г. 

Високоефективните продукти Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!

Насладете се на по-блестяща усмивка с Накрайници Optimal White Philips Sonicare, които осигуряват до 100% по-бели зъби за 1 седмица, с помощта на специално подредените като диамант косъмчета.

Подобрете здравето на венците с накрайници Philips Sonicare InterCare. По-добро премахване на плаката и по-здрави венци, с помощта на пo-гъсто разположените косъмче, които премахват скритата между зъбите плака.

Почистете старателно езика със специално проектираният накрайник за почистване на език Philips Sonicare TongueCare+, за да премахнете наслояванията, които често са в основата на лошия дъх, възпалението на венците и появата на кариеси.

Премахнете ефективно и нежно плаката с Глава ProResult за електрическа четка за зъби Philips Sonicare. По-голямата профилна повърхност на главата е проектирана така, че да приляга на естествената форма на зъбите. Главата работи в избрания от вас режим за максимално почистване на зъбите всеки път. Снабдена със снопчета, които постепенно се обезцветяват при употреба и напомнят кога е време да подмените главата.

Иновативно и високоефективно почистване на зъбите с въздух и микро капки с накрайник AirFloss. Чрез леко разпръскване на плаката, която миенето с четка пропуска, накрайникът AirFloss помага за предотвратяване появата на кариес в междузъбните пространства. Накрайникът е подходящ за достигане и до най-труднодостъпните зони. Силиконовият връх още по-нежно и ефективно почиства междузъбните пространства.

Разгледайте намалените продукти Philips Sonicare ТУК. Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Офертата е валидна от 01 до 30 април 2022 г. онлайн на https://averoom.bg/и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.