Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Дишане по време на раждането, организирана от Училище за родители МА-МА. Тази тема е една от емблемите на Училище за родители МА-МА и не само дава добър поглед към предстоящите събития, но и практически приложена може да съкрати периода на напъване от час и половина - два на... ДЕСЕТ МИНУТИ.

Акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители МА-МА, ще успокои страховете, породени от всички онези плашещи разкази за раждането. Добрата техника на дишане увеличава концентрацията на майката и носи така необходимия кислород за нея и бебето. Редица смели момичета преживяха собственото си раждане със съветите на тази тема.


  • Кога? 13.07.2022 г., сряда от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и подарък: Ръчна помпа за кърма Comfort Philips AVENT.


Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort за повече комфорт при кърменето.
Philips AVENT Ви помага да удължите периода на кърмене на Вашето дете. Ръчна помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Състои се от няколко части, лесна е за сглобяване, използване и почистване. Лека и компактна и с нея се изцежда и пренася лесно в движение с контейнерите за кърма.

Не пропускайте да се включите! 
Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.