Имате малко бебе в къщи и сте в постоянна надпревара с времето.....

Оксиморон ли е управлението на ежедневните ангажименти и отговорности, ако сте майка на новородено? 

Най-правилното нещо, което можете да направите, е да осъзнаете промяната. Бъдете реалисти и приемете, че не можете да свършите всичко в един ден и оставете някои неща за следващите дни. Животът ви се е променил и вече сте на разположение на прекрасно малко същество. Докато бебето се приспособява към живота извън утробата, вие се превръщате в майка и това не трябва да ви притеснява.

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема “Тайм мениджмънт след раждането или как да си организираме правилно времето след появата на бебето?”, организирана от Училище "БЕБЕ", за да разберете как да върнете контрола над ежедневието си след огромната промяна в живота ви.

  • Кога? 19.12.2021 г., неделя от 10:30 ч.
  • Къде? Регистрирайте се за събитието ТУК.


Ще има и томбола с НАГРАДА, осигурена от фирма IVENTAS и Tommee Tippee: Tommee Tippee Крем за зърна Made for Me - със 100% естествени съставки. Незабавно успокоява кожата и поддържа зърната меки и еластични през целия период на кърмене.

Tommee Tippee Торбички за съхранение на кърма - предлагат лесно и удобно съхранение, защото са разработени с двоен уплътнител в горната част, който гарантира, че кърмата няма да се разлее или изтече. Предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката без да е необходима предварителна стерилизация.

 

Ще бъде интересно и полезно, не пропускайте да се включите!

Последвайте и страницата ни във Facebook Averoom, за да следите актуалните събития, промоции и новости.